Apartament Alex Mangalia - TURIST INFO .ro

Apartament Alex din Mangalia

Mangalia, str. Rozelor, nr. 30  
Despre Apartament Alex
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
2 camere ,2 bai ,2 balcoane , in ficare camera TV si pat 160/200 cm , foarte curat ,toate utilitatile , apa calda .Ap este pe faleza chiar langa plaja Diana (100m pana la plaja ) si parcul Saturn !Masina de spalat ,frigider ,aragaz ,bucatarie complet echipata,etajul 2 din 4 .


Capacitate totală: 4 adulți și 2 copii în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Maria
0728 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare