Pensiunea Marion Manastirea Humorului, comentarii

Pensiunea Marion din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Mihail Sadoveanu, nr. 3 ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Marion Manastirea Humorului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Marion din Manastirea Humorului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Roxana - Iasi
( sejur: 13.01.2017 - 15.01.2017 )
10
Curățenie peste tot în cabana, căldură din belsug

Ar fi bun un filtru de cafea în bucatarie
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Izabella - Manastireni, Județul Cluj
( sejur: 23.07.2015 - 24.07.2015 )
9.5
Cu toate că am stat doar o singură noapte, totul a fost ok. Proprietara foarte amabilă,receptivă la nevoile turiștilor. La pensiune nu s-a servit mâncare, dar tot proprietara ne-a ajutat cu recomandarea ei, pe care îi mulțumim și pe această cale. Am stat într-o cameră cu 4 locuri,(2 adulți și 2 copii adolescenți), prietenii noștri veniți din străinătate într-o cameră cu 2 locuri, curată,liniștită, cu baie proprie, tv în cameră și cu acces la internet wireless. Din balcon poți vedea biserica, priveliștea de dimineață a fost extraordinară,să vezi munții înfășurați în ceața dimineții... Mănăstirea Humorului se află la cca. 100 m, Mănăstirea Voroneț la 10 km. Am ajuns și la Complexul de agrement Ariniș (în apropiere), unde am petrecut o zi de neuitat.

Servirea mesei contra cost ar fi utilă, în rest foarte ok.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Iuliana B. - Piatra Neamt
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 29.10.2013 )
10
Nu cunosc personalul, nu am avut ocazia sa ne cazam aici, pozitie foarte buna in sat in apropierea monumentului! D-na Campan foarte amabila, ne-a ajutat sa ne gasim cazare in vecinatate!

Mai multa atentie la efectuarea rezervarilor nu ar strica, astfel incat sa nu se mai intample suprapuneri, asa cum s-a intamplat si in cazul nostru!
Comentariu util ?
5 voturi 1 vot
CONTACT
Maria Corlatan
0740 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare