Pensiunea Ioana Manastirea Humorului, comentarii

Pensiunea Ioana din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Stefan Cel Mare, nr. 42 ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Ioana Manastirea Humorului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Ioana din Manastirea Humorului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Virgil M. - Galati
( sejur: 19.07.2016 - 20.10.2016 )
10
Zona minunata, oameni calzi si primitori.Doamna ne-a oferit si paine calda. Camere curate cu tot ce trebuie in ele.Le transmit cu aceasta ocazie, multa sanatate!

Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi

Alexandru - Bucuresti
( sejur: 20.08.2015 - 23.08.2015 )
7.8
Apropierea fata de obiectivele turistice. Camera si baie spatioase.

Pozele de pe site nu reflecta faptul ca pensiunea se afla la strada iar curtea acesteia e foarte mica. Practic este o gospodarie bucovineana transformata printr-un artificiu in unitate de cazare. Trecerea oaspetilor prin bucatarie e deasemenea un lucru putin anormal.
Răspunsul unității: ( 22.11.2015 )

Domnul Huciu Alexandru tin sa va corectez in ceea ce ati scris , deoarece atunci cand ati facut rezervarea, eu am specificat exact conditile si nu am tranformat nimic intr un artificiu precum spuneti, fiindca ceea ce este pe site este si in realitate , cred ca era mult mai ok daca imi spuneati ceea ce va nemultumit fata in fata . Iar in legatura cu bucataria tin sa specific ca atunci nu era inca gata . Dar am remediat situatia si acum totul este ok .

Comentariu util ?
6 voturi 8 voturi
CONTACT
Leustean Ioana
0751 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare