search
date_range

Pensiunea Casa Rodica din Manastirea Humorului 2 grade grade

comuna Manastirea Humorului , sat Mănăstirea Humorului, str. Stefan Cel Mare, nr. 60 (la aprox. 5.0 km de centrul loc. Gura Humorului)  
​Capacitate: 9 adulți în 3 spații de cazare.
Pensiune casa rodica este situata la 2km de monumentul istoric manastirea humorului si 3km de orasul gura humorului.

Va primim intr-o casa construita integral din lemn, inbracata in solzi de sindrila iar camerele sunt inpodobite cu covoare si prosoape tesute in stil traditional.

Zona este cunoscuta datorita manastirilor din apropiere(humor-2km, voronet-8km, moldovita-35km, sucevita-45km, putna-70km, arbore-30km, solca-20km, )precum si cetatea de scaun a sucevei-35km cu manastirea sfantul ioan, si muzeul figurilor de ceara, salina cacica-16km, ceramica neagra de marginea si muntele rarau la 50km distanta. In zilele de sarbatoare se poate admira portul traditional bucovinean care este purtat cu mandrie de catre localnici.

*obiective turistice*

*masivul rarau cu pietrele doamnei la 50km distanta*
*circuit turistic pentru o zi(humor-solca-marginea-putna-marginea-sucevita-moldovita-voronet-humor-215km*
*salina cacica la o distanta de 16km de locatie cu vizitarea minei de sare, biserica din interiorul minei, sala de dans si muzeul acesteia.
*partia de ski soimul din gura humorului si piscina acoperita la 4km distanta de pensiune*
*ospitalitatea bucovineana recunoscuta de toti cei ce au avut parte de ea, se pastreaza si face ca trecatorul sa se mai intoarca cu drag*va asteptam in bucovina* *
CONTACT UNITATE
Buburuzan Rodica
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Buburuzan Rodica
    vezi numărul de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,