Pensiunea Casa Nona Manastirea Humorului, comentarii

Pensiunea Casa Nona din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Chilia, nr. 24A ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Nona Manastirea Humorului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Nona din Manastirea Humorului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Anca - Botosani
( sejur: 04.03.2016 - 06.03.2016 )
10
Totul a fost la superlativ.Personalul extraordinar,curatenie impecabila de nota 20,camerele,baile,salonul si bucataria foarte spatioase.Ne-am simtit grozav.Ne vom intoarce cat de curand.

Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Lacramioara - Vaslui
( sejur: 28.08.2015 - 30.08.2015 )
10
In loc linistita , fara agitatie si galagie, perfecta pentru relaxare. Foarte curat, renovata recent, fiecare camera cu baie proprie , balcon, bucatarie complet utilata,living spatios, curte mare , gratar , loc de luat masa afara , locuri de parcare suficiente pentru capacitatea vilei, proprietarul nu deranjeaza ( nici nu a venit la vila pe toata perioada sejurului si este interesat ca turistii cazati la el sa se simta bine) . Am mai fost cazata la aceasta vila si acum am gasit-o modernitaza si modificata complet. Am fost foarte multumiti si cu siguranta ne vom mai caza aici.Va multumim dl. Alexandru!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Iulia - Toronto, Canada
( sejur: 27.07.2015 - 28.07.2015 )
10
Locatia este foarte frumoasa, se pot vedea o parte din frumusetile Bucovinei - paduri, pajisti, vacute si turme de oi; este relativ aproape de drumul principal si se ajunge fara probleme. Pensiunea este comfortabila si aranjamentul (design-ul) curtii este foarte frumos, cu elemente traditionale si moderne. Sunt locatii apropiate unde se maninca extrem de bine in stil`bucovinean`; este o locatie unde se poate petrece cu placere un intreg concediu, pt ca ofera comfort si este relativ aproape de foarte multe manastiri si puncte turistice.

Comentariu util ?
1 vot 6 voturi

Tomita - Constanta
( sejur: 14.09.2013 - 20.09.2013 )
9.7
Amplasare intr-un cadru natural minunat, departe de zgomot,poluare.Locatie ideala pentru grup de prieteni.Pozele corespund cu realitatea de la fata locului.

Nesemnificative
Comentariu util ?
9 voturi 4 voturi
CONTACT
Alexandru
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare