Pensiunea Casa Lucia Manastirea Humorului, comentarii

Pensiunea Casa Lucia din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Stefan Cel Mare, nr. 100 ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Lucia Manastirea Humorului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Lucia din Manastirea Humorului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bogdan - Bucuresti
( sejur: 17.04.2015 - 19.04.2015 )
9.5
Gazda foarte amabila, camera spatioasa (cea de 4 persoane), curte superba, pensiune bine plasata pentru a vizita manastirile din Bucovina, chiar langa manastirea Humor, zona linistita

Televizor foarte mic in camera
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Ruxandra Nicoleta P. - Bucuresti
( sejur: 20.07.2014 - 23.07.2014 )
10
Conditiile de cazare au fost foarte bune, iar gazdele sunt deosebit de amabile. M-as intoarce cu placere la aceasta pensiune.

Comentariu util ?
6 voturi 5 voturi

Gheorghe - Bucuresti
( sejur: 16.06.2014 - 18.06.2014 )
10
Pensiunea este plasata la strada principala, usor de gasit, daca tinem cont ca se afla chiar inainte de podul peste raul Humor, pe partea stanga cum vii dinspre Gura Humorului. Curtea interioara este superba, bine amenajata si intretinuta. Se ofera posibilitati de facut gratar.
Pentru cei interesati gazda este dispusa sa gateasca, deoarece pensiunea nu are regim de restaurant. Noi nu am solicitat un asemenea serviciu.

Comentariu util ?
12 voturi 1 vot
CONTACT
Lucica Tomasciuc
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare