Casa de vacanță Liliana Manastirea Humorului - TURIST INFO .ro

Casa de vacanță Liliana din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Stefan cel Mare, nr. 41 ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Despre Casa de vacanță Liliana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa Liliana este situata in Manastirea Humorului intr-o zona linistita,departe de agitatie si aglomeratie.Camerele sunt cu baie,tv.loc de parcare,gradina,leagan ,foisor cu gratar.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
sala de mesesala de mese
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 24 adulți și 12 copii în 12 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare