Casa Boca Manastirea Humorului - TURIST INFO .ro

Casa Boca din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Larga, nr. 32 ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Despre Casa Boca
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Casa Boca este situata in apropierea Manastirii Humorului (aprox 1km) si la 4 km de centrul statiunii turistice Gura Humorului.

Va punem la dispozitie 3 camere spatioase si luminoase, intr-o zona retrasa si linistita, ideala pentru odihna si relaxare. In curtea casei beneficiati de parcare, spatiu verde si un foisor acoperit cu gratar.

In zona, puteti efectua excursii montane pe trasee consacrate iar pe timp de iarna va puteti plimba cu trasura trasa de cai.

Alte obiective turistice din apropiere: Partia Somul, Manastirea Voronet, Catedrala Nasterea Maicii Domnului si manastirile Moldovita, Sucevita si altele.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
sala de mesesala de mese
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Gabriela
0753 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare