Camere de închiriat Casa Ta Manastirea Humorului, comentarii

Camere de închiriat Casa Ta din Manastirea Humorului

comuna Manastirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Mihai Eminescu, nr. 33 ( la aprox. 5 km de centrul loc. Gura Humorului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Casa Ta Manastirea Humorului


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Casa Ta din Manastirea Humorului:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dragoș U. - București
( sejur: 26.08.2015 - 27.08.2015 )
9
Plasată pe malul râului Humor, aer curat, foișor și leagăn în curte, liniște... Am stat doar o noapte, suficient pentru reîncărcarea bateriilor și continuarea călătoriei. Curtea mare, iarba verde și leagănul au primit notă maximă de la fetița mea de 6 ani :)

Am găsit destul de greu locația, dar proprietara a fost foarte amabilă să ne dirijeze prin telefon. Poate un indicator pe drumul principal ar fi o idee bună, mai ales pentru cei care ajung noaptea (cum a fost cazul nostru).
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Solicită cazare