Vila Nobel Residence Mamaia Nord, comentarii

Vila Nobel Residence din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D1, nr. 21 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Nobel Residence Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Nobel Residence din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bogdan - Bucuresti
( sejur: 29.08.2015 - 31.08.2015 )
9.2
Totul este nou, bine facut si de bun gust. Calitatea materialelor este buna. Curat. Mobilier, tapet, culori bine alese. Pret bun raportat la oferta din zona. Am mai fost in apropiere si am gasit mult praf in camera - e si santier la strada. Se gasesc locuri de parcare, fiind la marginea cartierului, mai multe decat pe stradutele din interior.

Check in ul este la ora 16! Si nu exista aceasta informare pe site. A fost deranjant acest fapt, avand in vedere ca intentionam sa culcam copilul dupa amiaza in camera. Dupa o mica cearta ne-au oferit camera la 13.30. Au explicat ca le ia foarte mult sa curete mocheta din camere. Merg in cel putin 10 hoteluri in fiecare an iar sotia se cazeaza in cel putin 20 unitati anual si nu am intalnit asa ceva. Dupa reprosurile facute receptionera nu ne-a mai raspuns la buna ziua. Nu i-au permis cumnatului sa urce si sa ne astepte in camera pana ce ne schimbam, ca sa iesim seara la restaurant. Deranjant. Au pretins ca au avut o problema (noi ce legatura aveam?) si ca scrie in regulament. Regulament pe care nu il afiseaza si nu l-a vazut nimeni. Sunt foarte stresati de investitia facuta. Neprimitor cred ca e un cuvant potrivit. Probabil cu timpul se mai relaxeaza.
Ora de intrare in camera (check-in) si faptul ca nu poate urca in camera un vizitator. Daca oferta are conditii necunoscute nu este in regula si nici in conconcordanta cu legislatia consumatorilor.
Comentariu util ?
3 voturi 3 voturi

Mirela F. - Timisoara
( sejur: 14.08.2015 - 17.08.2015 )
9
Curat, s-au schimbat prosoapele zilnic,aproape de plajă.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dan - Bucuresti
( sejur: 09.08.2015 - 12.08.2015 )
9.2
Foarte curat. Totul este nou

Curgea apa pe sub cadita de dus
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Iulia - Botosani
( sejur: 20.07.2015 - 23.07.2015 )
9.2
Totul este nou,impecabil ,confortul este ridicat,curatenie s-a facut in fiecare zi,liniste.

Nu au spatii de joaca pentru copii.
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi
CONTACT
Carmen
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare