Garsoniera Marina Summerland Mamaia Nord - TURIST INFO .ro

Garsoniera Marina Summerland din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. Itaca Summerland, nr. 2 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Despre Garsoniera Marina Summerland
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Garsoniera se afla la 10m de plaja Crazy Beach,Ipanera,H2O.Locatia este intr-un bloc nou finalizat in 2014 la etajul 2,are vedere frontala la mare de pe terasa.Finisarile si toate dotarile sunt noi,in uitatea noastra liftul este ultramodern.in interiorul studioului(garsoniera) este un pat matrimonial,tv,bucatarie dota cu plita electrica,cuptor microunde,vesela ,pahare,aer conditionat,wi-fi.Terasa este dotata cu 2 sezlonguri si masa,capacitate de 12 mp.Baia este ultramoderna,are cabina de dus,cu centrala proprie pe gaz.Parcare privata cu paza permanenta.


Capacitate totală: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare