Garsoniera El Comandante Mamaia Nord, comentarii

Garsoniera El Comandante din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D, nr. 5 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Garsoniera El Comandante Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie garsonierei El Comandante din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dan Marius B. - Cluj Napoca
( sejur: 20.07.2016 - 02.08.2016 )
10
Am fost placut impresionati de calitatea serviciilor oferite. Curatenia fost exemplara, electrocasnicele\mobilierul\obiectele sanitare sunt noi si de o calitate superioara. Ofera o priveliste minunata, atat din camera cat si din balcon, asupra marii.
Este foarte bine izolata fonic cu exteriorul. Mobilata simplu, oferind un spatiu liber util si fara senzatia de inghesuit.
Recomand cu placere atat comunicarea cu proprietarii cat si confortul oferit in garsoniera.

Atuuri: Lift, priveliste, etajul 2, parcare, spatiu util mare, plase de insecte, scaune si masuta pe balcon, draperiile (ofera o placuta senzatie de intuneric), wi-fi, Posturi tv: HBO(+ restul din pachet filme), uscator rufe, aspirator, calcator.

Comentariu util ?
3 voturi 4 voturi
CONTACT
Alina Enica
0731 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare