Complex Turistic Ultraviolet Mamaia Nord, comentarii

Complex Turistic Ultraviolet din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D 12, nr. 1 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Ultraviolet Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Ultraviolet din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bianca - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.08.2015 )
1
In data de 05 august 2015 am sunat la complexul turistic Ultraviolet Mamaia Nord pentru a solicita cazare. Am dorit initial pentru 16, 17 si 18 august, insa mi s-a comunicat ca nu se poate decat pentru 17 si 18. Proprietara, doamna Violeta, mi-a facut rezervare telefonica pentru cele doua nopti. I-am trimis si solicitare online, astfel incat sa fiu sigura ca imi rezerva casuta.
Am dorit sa trimit avans, insa doamna Violeta a spus ca nu-mi poate trimite contul bancar prin sms sau e-mail si atunci am decis impreuna sa ii achit integral atunci cand ma voi caza.(nu mi s-a parut o varianta sigura sa-mi dicteze telefonic contul, se putea gresi foarte usor).
Din data de 05 August si pana in data de 17 august, cand aveam rezervarea, am vorbit de mai multe ori cu proprietara telefonic pentru a confirma rezervarea si mi s-a spus ca este totul in regula.Am vorbit inclusiv cu o zi inainte.
In data de 17 august, cand voiam sa plec catre Ultraviolet, am sunat sa anunt ca ajung cu 30 minute mai tarziu de ora check-in, iar doamna Violeta imi raspunde si imi spune ca ii pare rau, ca cei care trebuiau sa elibereze camera au anuntat ca mai raman o noapte si ca nu are unde sa ma cazeze. Am insistat asupra faptului ca am rezervare, ca nu am unde in alta parte sa stau, insa nu a contat pentru doamna Violeta, care nici nu dorea sa vorbeasca foarte mult cu mine si imi inchidea telefonul in nas. Am intrebat-o cand avea de gand sa ma anunte ca nu ma poate caza, am intrebat de ce mai exista rezervarile, din moment ce oricum nu tine cont de ele, am intrebat-o daca pentru dumneaei conteaza relatia cu clientii si impresia pe care o transmite, sau conteaza doar sa primeasca banii pe noapte, fara sa o mai intereseze latura umana. De fiecare data, cand nu stia ce sa-mi raspunda, imi inchidea cu nepasare telefonul.
Pe mine m-a incurcat foarte tare, eu am ajuns din data de 16.08 in Mamaia, am stat o noapte cu cortul, a doua zi l-am strans, am mers la masa si cand am sunat-o, pe la ora 12, mi-a dat vestea cea mare. Ziua mea a fost compromisa, a trebuit sa montez iar cortul (care este stil mai vechi si dureaza ceva mai mult decat cele noi), iar intr-un final, dupa timp pierdut si stres din cauza unor persoane care nu au cuvant, nu pot spune ca m-am bucurat foarte tare in aceea zi de mare.
Totul din cauza ca doamna Violeta nu stie sa fie organizata, nu este ferma in fata clientilor, nu respecta programarile. As vrea sa nu mai treaca si altcineva prin ceea ce am trecut eu.
Răspunsul unității: ( 09.10.2015 )

Ne pare rau pentru neplacerile cauzate.

Comentariu util ?
18 voturi 8 voturi

Codrut P. - Ploiesti
( sejur: 10.08.2014 - 15.08.2014 )
7.3
Distanta mica fata de plaja nu foarte aglomerata din Mamaia Nord, curtea cu terasa umbrita si bucatarie, amabilitatea proprietarilor.

Comentariu util ?
7 voturi 9 voturi

Madalina - Bucuresti
( sejur: 17.08.2013 - 19.08.2013 )
9.2
Doamna Vioelta, proprietara, este foarte amabila si dornica sa fie totul in regula
Complexul este aproape de plaja
Daca nu se vine cu masina, exista microbuze care circula din 10 in 10 minute si se ajunge leger in Mamaia.
Exista o bucatarie mare in curte cu frigider, cuptor cu microunde etc

Comentariu util ?
11 voturi 15 voturi
CONTACT
Violeta
0766 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare