Apartament de lux Panorama Summerland Mamaia Nord, comentarii

Apartament de lux Panorama Summerland din Mamaia Nord

Mamaia Nord, aleea Argos, nr. 2 ( la 6.7 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament de lux Panorama Summerland Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului de lux Panorama Summerland din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dorina M. - Bistrita Nasaud
( sejur: 09.07.2017 - 14.07.2017 )
10
Totul este la superlativ in acest apartament...de la panorama terasei, unde fiecare rasait si apus de soare îl savurezi stând pe terasa, până la designul fabulos al livingului si relaxantul dormitor. Apartamentul este minunat și beneficiaza de dotari de ultima generatie in ceea ce priveste confortul și petrecerea concediului perfect. Daca in ultimii ani am preferat litoralul strain datorita preturilor si serviciilor, aceasta locatie mi-a schimbat optiunea din nou pentru a prefera litoralul romanesc. Garantat 100% o locatie de vis !!

Nu exista asa ceva!!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Mircea sau Laurentiu
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare