Vila Onyx Mamaia Nord, comentarii

Vila Onyx din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. T2, nr. 107 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Onyx Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Onyx din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Samuel C. - Arad
( sejur: 18.08.2016 - 28.08.2016 )
10
Sejurul a fost minunat . Apartamentul este mult mai frumos in realitate decat in poze . Apartamentul este dotat cu sistem de alarma pentru siguranta bunurilor . Dormitoarele sunt spatioase , confortabile , bucataria modern utilata , livingul si baia pot satisface orice oaspete , gradina plina de flori este superba iar proprietarii niste oameni deosebiti . Cu siguranta vom reveni .

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
Stan Gheorghe
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare