Apartament cu Terasa Maria Mamaia Nord, comentarii

Apartament cu Terasa Maria din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D4, nr. 37 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament cu Terasa Maria Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului cu Terasa Maria din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Stefan - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 08.09.2014 )
2
Nu am deloc plusuri....

Nu sunt gazde ospitaliere.Nota 1 pentru ospitalitate, comportament.Neseriozitate,fara obraz,fara caracter.Am dat telefon si mi-a inchis telefonul in nas, nu a vrut sa vorbeasca cu mine...a avut apoi telefonul inchis tot timpul.
Răspunsul unității: ( 09.06.2015 )

`V-am trimis cererea de ieri, dar nu am putut lua legatura telefonica cu dvs. Deoarece sunt cazat momentan la mare altitudine, prin Transalpina si telefonul deseori nu are semnal. Daca cumva aveti liber apartamentul si imi spuneti si un pret convenabil amandurora o puteti face la adresa de mail: [email protected] Com. Pana duminica sau luni nu va pot contacta telefonic.` Ne cerem scuze , dar nu putem multumi pe toata lumea !

Comentariu util ?
0 voturi 4 voturi
CONTACT
Dumitriu Andra
0737 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare