Apartament Andra Mamaia Nord, comentarii

Apartament Andra din Mamaia Nord

Mamaia Nord, str. D4, nr. 19-21 ( la aprox. 7.8 km de centrul loc. Mamaia )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Andra Mamaia Nord


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Andra din Mamaia Nord:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Daniel - Brasov
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.09.2014 )
2
Fara plusuri

Lipsa ospitalitatii.Am dat telefon si mi-a inchis in nas telefonul, apoi cand am dat iar telefon acesta era inchis.Se pare ca nu sunt gazde ospitaliere si nu vor turisti .
Răspunsul unității: ( 09.06.2015 )

`Doresc sa stiu daca aveti liber apartamentul in acea perioada, cat costa pentru 9 nopti cazarea. Nu v-am contactat telefonic pentru ca sunt la munte momentan, la mare altitudine si nu am semnal la telefon. Daca doriti sa-mi furnizati informatii puteti sa-mi trimiteti pe adresa de mail:costinesticostinesti2000@yahoo. Com. Va multumesc.` Poate va aduceti aminte ca dumneavoastra nu a-ti putut fi contactat. Ne cerem scuze ca nu putem multumi pe toata lumea !

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Dumitriu Andra
0737 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare