Hotel Ten Victory Mamaia - TURIST INFO .ro

Hotel Ten Victory din Mamaia

Mamaia, str. Faleza  
Despre Hotel Ten Victory
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Un hotel curat, mobilier nou, aspect modern, servicii excelente, personal drăguț . Recomand rezervarea cu micul dejun inclus.

... citeste mai mult

Hotelul este situat in centrul Statiunii Mamaia,intre Casino si Hotel Iaki,si este unul din putinele unitati de cazare construite direct pe plaja.Hotelul detine 2 apartamente cu vedere la mare,8 camere duble cu vedere la mare si 10 camere duble cu vedere spre faleza.Camerele au balcoane/terase,aer conditionat,frigider,TV si internet.


Capacitate totală: 44 adulți în 20 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0735 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare