Apartament Zeka Mamaia, comentarii

Apartament Zeka din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. Lot 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Zeka Mamaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Zeka din Mamaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalina - Rm Valcea
( sejur: 26.08.2016 - 29.08.2016 )
10
Este aproape de plaja si dispui si de sezlong pe plaja zeka. Curat, bine intretinut si confortabil. Vom reveni cu siguranta.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Monica - Craiova
( sejur: 30.07.2015 - 03.08.2015 )
10
Garsoniera Zeka Mamaia este dotata cu toate facilitatile necesare pentru a petrece un sejur perfect: aer conditionat, frigider, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat si uscator de rufe.
In plus pe toata durata sejurului, am avut gratuitate la sezlonguri pe Plaja Zeka, ceea ce reprezinta un mare plus pentru proprietar care astfel isi fidelizeaza clientii.
Vom reveni cu drag si incredere si anul viitor!

Comentariu util ?
6 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0735 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare