Apartament Sara Mamaia, comentarii

Apartament Sara din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 216  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Sara Mamaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Sara din Mamaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihaela M. - Barlad
( sejur: 03.05.2013 - 06.05.2013 )
9.8
Apartamentul a fost gata la ora la care ni sa promis.Chiar daca nu am primit email de confirmare ferm nu am avut probleme la cazare .Zona chiar daca e centrala nu este zgomot si te poti odihni in liniste .Camerele sunt spatioase iar zona de gatit suficient de dotata pentru a putea lua masa in condiții decente .

In cazul in care e inchiriat de mai multe persoane (2 cupluri) vesela e insuficienta si dormitorul nu are un al doilea televizor.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare