Apartament Regent Mamaia - TURIST INFO .ro

Apartament Regent din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 487  
Despre Apartament Regent
Mai multe imagini
picpicpicpic
Aflat în centrul stațiunii Mamaia, orientat spre lacul Siutghiol și la doar 150 de metri de plajă, apartamentul de lux este situat in complexul Regent Holiday, zona hotel Vega, având 2 camere decomandate. Apartamentul este situat la etajul 5 din 6 având o panorama superba asupra lacului.

- Living spatios cu canapea extensibila si fotolii, zona Dining cu masa de 4 persoane.

- Bucatarie de lux complet utilata si dotata modern (plita pe gaz, cuptor electric, frigider, masina de spalat, masina de spalat vase, filtru cafea, toate de la Whirlpool ).

- Dormitor cu pat matrimonial.

- Baie cu jacuzzi.

- Terasa spațioasa cu vedere spre lac si mare, cu masa si scaune.

Capacitatea de cazare a apartamentului este de 2 adulți si 2 copii. Apartamentul beneficiază de internet wi-fi, aer condiționat si centrala termica individuala pentru încălzire.


Capacitate totală: 4 adulți și 2 copii în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Apartament Regent Mamaia acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare