Apartament Razvan Mamaia, comentarii

Apartament Razvan din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 322  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Razvan Mamaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Razvan din Mamaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Marius S. - Bucuresti
( sejur: 07.08.2015 - 09.08.2015 )
8.2
Un apartament ft frumos ,complet utilat si ft bine pozitionat fata de plaja cca 100m.Dar cel mai important pe langa etajul superior si terasa plus piscina este comfortul si tinuta apartamentului care m au facut sa ma simt ca acasa .Daca ar fi un minus ar fi putin la pret.Cu un 15 % reducere si ar fi de 10 cu felicitari.

Răspunsul unității: ( 27.07.2016 )

Presupun ca sunteti baietii din Bucuresti,care ati spus ca stati 3 nopti si sunteti trei persoane,dar de fapt ati stat 2 nopti si vreo 6 persoane!!!...Nu stiu daca sunteti in masura sa dati recenzii pe aici!Reducerea se face cu rezervare din timp...Localizarea este foarte buna pentru cine vine sa faca plaja,nu pentru cine a venit pentru cluburile de la capatul statiunii!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Antonela P. - Bucuresti
( sejur: 20.07.2015 - 25.07.2015 )
9.8
Apartamentul este foarte curat, bine dotat si frumos amenajat. Nu duci lipsa de nimic si te simți confortabil. Plaja este aproape, la câteva minute de mers pe jos.Tot ce este trecut in anunț se găsește la fata locului, iar proprietarul este deosebit de amabil.
Recomandam cu plăcere apartamentul!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Mihai A. - Oltenita
( sejur: 09.08.2013 - 14.08.2013 )
9.7
Apartamentul arata foarte bine si este excelent mobilat. Hotelul este superb si bine intretinut. Accesul la piscina este gratuit, iar piscina este extrem de curata.
Propietarul este om serios si saritor.

Este putin cam departe de centru, adica zona Casino. Telegondola este aproape dar costa 10-15 lei o cursa. Anul acesta au bagat niste trenulete care iti taie considerabil din distanta de mers si costa doar 3 lei.
Răspunsul unității: ( 13.03.2016 )

Nu stiu ce legatura are apartamentul cu costul de la Telegondola?!...In zona Cazino nu prea gasiti cazare in genul acesta de apartamente!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare