Apartament Miguel Mamaia, comentarii

Apartament Miguel din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 649  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Miguel Mamaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Miguel din Mamaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dan - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 12.07.2015 )
1
Neseriozitate maxima. Am discutat telefonic de nenumarate ori, am convenit asupra pretului pe care eram dispusi sa il platim si asupra perioadei urmand sa achitam avansul. Am completat si formularul de rezervare de pe site la care am primit seara confirmarea. Dimineata cand sa achitam avansul, noroc nostru ca am discutat la telefon ca ramaneam si cu banii luati si cazarea anulata. Pretexul a fost ca incasase deja avans de la cineva care vroia sa stea cu o noapte in plus fata de noi.
Răspunsul unității: ( 16.07.2015 )

Am discutat de nenumărate ori deoarece ați întârziat cu plata avansului mi-ați invocat tot felul de scuze ca v-a pierdut copilul cardul deși nu aveați nevoie de el, ca este închis la banca deși era deschis, plata se făcea foarte simplu prin internet bank nu va lua mai mult de 2 minute. După cateva zile alt turist dorea sa inchirieze apartamentul in aceeasi perioada si mi-a trimis avansul, dupa ce l-am primit v-am anuntat telefonic.

Comentariu util ?
5 voturi 3 voturi
CONTACT
Mihai
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare