Apartament Lux Alisia Mamaia - TURIST INFO .ro

Apartament Lux Alisia din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 497  
Despre Apartament Lux Alisia
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Nota 9.4/10
11 recenzii

Bucataria stil open space cu bar, camere incapatoare, 2 balcoane, locatia

... citeste mai mult

Apartamentele sunt amplasate in cea mai buna zona a statiunii, vis-a-vis de Hotel Vega, la o distanta de 80 m de plaja.

Apartamentul cu 4 camere este disponibil doar incepand cu data de 01.09.2017 - nelimitat

Apartamentul cu 4 camere este situat la etajul 1 si cele cu 3 camere unul la etajul 1 si unul la etajul 3, intr-un complex rezidential de apartamente de vacanta.
Parcarea este asigurata in parcarea privata exterioara, accesul se face pe baza de bariera electrica.

Apartamentul cu 3 camere are suprafata utila de 160 mp, avand terasa cu vederea spre lac si este decorat si amenajat cu finisaje si mobilier lux (bucatarie Scavolini - Italy cu masina spalat vase, mobilier Casa Roma, Mobexpert,electrocasnice Franke) si este compus din living prevazut cu 1 canapea tip coltar - extensibila si 2 dormitoare, din care 1 dormitor are baie cu cada si a 2 baie este cu cabina dus.
In ambele dormitoare sunt paturi matrimoniale unul de 180/200 si al doilea de 160/200, ambele paturi avand saltele Mobexpert. Din galeria foto imaginile 2-10 sunt din acest apartament.
Acest apartament este disponibil doar incepand cu data de 02.09.2017 - nelimitat

Al doilea apartament cu 3 camere are suprafata utila de 90 mp, avand terasa cu vederea spre lac situata la living si este decorat si amenajat cu finisaje si mobilier lux (pereti sticla, pardoseala sticla, mobiler Mobexpert, electrocasnice Franke) si este compus din living prevazut cu 1 canapea extensibila si 2 dormitoare, din care 1 dormitor are baie cu cada si a 2 baie este cu cabina dus.
In ambele dormitoare sunt paturi matrimoniale 180/200. Din galeria foto imaginea 1 si 11-17 sunt din acest apartament.
Acest apartament este disponibil doar urmatoarele perioade:
- 20.08 - 23.08.2017 ( 3 nopti)
- din 30.08.2017 - nelimitat

Apartamentul cu 4 camere are suprafata utila de 105 mp si este compus din living prevazut cu 1 canapea extensibila si 3 dormitoare cu 3 bai dotate cu cabina dus. In cele 3 dormitoare sunt paturi matrimoniale si la 2 camere sunt balcoane. Din galeria foto imaginile 18-25 sunt din acest apartament.

Toate apartamentele au centrala pe gaz proprie, televizoare cu led si aparate aer conditionat in fiecare camera, mai putin primul apartament cu 3 camere care are 2 aparate aer conditionat dispuse in living, iar bucataria este dotata cu aparatura electrocasnica si utilata(vesela, tacamuri, pahare)

Va informam ca spre deosebire de hoteluri, la aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. La solicitare este posibila curatenie extra, in timpul sejurului dvs. Se poate efectua contra cost (curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse) sau doar lenjerii si prosoape extra. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 4 camere se ofera gratuit 4 seturi lenjerie completa, 4 prosoape mari si 4 prosoape mici si la apartamentul cu 3 camere 3 seturi lenjerie completa 3 prosoape mari si 3 mici.

Rezervarile se pot face pentru minim 3 nopti.

Check-in ora 16, check-out ora 12.Capacitate totală: 30 adulți în 4 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Anca
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare