Apartament Green Lake Mamaia, comentarii

Apartament Green Lake din Mamaia

Mamaia, str. B-dul Mamaia, nr. 501A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Green Lake Mamaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Green Lake din Mamaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Sorin - Galati
( sejur: 01.08.2016 - 06.08.2016 )
10
Apartament frumos,spatios,utilat, situat in Mamaia nord,ideal pentru familiile cu copii mici,foarte aproape de plaja, recomand plaja hotelului Vega(este mai "aerisita'' ca numar de turisti,exista si agent de securitate , personal amabil).
Proprietarul apartamentului , domnul MB este un domn amabil si serios. Rezervarea pentru perioada dorita este bine de facut inainte cu 1-2 luni!

In concluzie un sejur frumos la malul marii!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Catalin I. - Bucuresti
( sejur: 09.07.2016 - 11.07.2016 )
9.7
Mare,utilat,curat,vedere partiala la mare,aproape de plaja

Salteaua de la canapeua din sufragerie este putin incomoda si ar mai trebuii un patut suplimentar in dormitor pentru un copil
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Aurelian B. - Ramnicu Sarat
( sejur: 04.09.2015 - 06.09.2015 )
10
Apartamentul este dotat cu tot ceea ce este nevioe pt un sejur placut, amplasat vis-a-vis de hotelul Vega in apropiere existand tot felul de terase si magazine! Proprietarul este un domn foarte amabil! Un week-end reusit intr-o locatie confortabila si linistita!

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Mihai
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare