Apartament Golden Sands Mamaia - TURIST INFO .ro

Apartament Golden Sands din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 469  
Despre Apartament Golden Sands
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul Golden Sands sunt situate pe partea cu lacul Siutghiol, in zona REX, la o distanta de aproximativ 200 de metri de plaja. Apartamentul ofera o suprafata de 91 mp, compartimentata si mobilata dupa standarde moderne, compus dintr-un living spatios, dormitor, terasa cu vedere catre bld. Mamaia, bucatarie cu toate dotarile si baie garsoniera Golden Sands este situata in acelasi bloc(Et.1) oferind o suprafata de 48 mp,deasemeni compartimentata si utilata dupa standarde moderne,cu un living generos (ce include dormitorul) baie si bucatarie. Astfel Apartamentul Golden sands va pot oferi o vacanta perfecta pentru o familie sau pentru un grup de tineri .


FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți în 2 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0732 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare