Apartament Bcb Mamaia, comentarii

Apartament Bcb din Mamaia

Mamaia, bd-ul Mamaia, nr. 503-5  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Bcb Mamaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Bcb din Mamaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Krisztian - Brasov
( sejur: 23.07.2015 - 28.07.2015 )
6.7
Aproape de cea mai buna plaja.
Autoserviri multe si bune in zona.
Parcare mare si gratis.
Apa calda si aer conditionat.
Gazda ok, a reactionat la nemultumirile noastre cu privire la obiecte defecte.

Proprietarul detine 2 apart, ambele la parter cu geam la bulevard deci nu e priveliste iar noaptea galagie. In peretele de la balcon e o gaura cat palma deci degeaba inchizi geamu ca tot e galagie.
Curatenia lasa mult de dorit. Atat noi cat si vecinii ne-am facut singuri curat pt ca in afara de asternut nu cred ca mai era ceva curat.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihai - Bucuresti
( sejur: 10.07.2013 - 17.07.2013 )
8.3
Apartamentul este complet utiliat modern cu aparatura functionala. Mi-a placut ca are frigiderul mare, boiler electric propriu (apa calda nu a lipsit la nicio ora din zi sau noapte) si uscator de rufe pe balcon. Usile de la terasa spre lac au plasa de tantari. Terasele sunt interesante cu panouri de sticla si privelistea la lac.
Ansamblul are parcare proprie cu bariera si pazita. Sunt ingrijite si atent intretinute spatiul verde si piscina.
Daca megem pe jos, locatia este la 7 minute de plaja de la capatul telegondolei (La Galion) si la 5 minute de cazinou.

Ni s-a spus de catre agentie cu o zi inainte ca daca ajungem la ora 14:00 camera va fi disponibila. Am ajuns la 14:30, camera rezervata de noi era ocupata (nu cunoastem motivul), ni s-a oferit un alt apartament, dar care la acea ora nu era inca pregatit sa primeasca clienti. Nu ne-a placut aceasta lipsa de profesionalism din partea proprietarului si a agentiei. A fost semnalat acest incindent.
Femeia de serviciu era cam bubuita cu cererile si nu ajungea sa faca curat si sa inlocuiasca hartia igienica. Am semnalat de 2 ori si s-a rezolvat, dar mi se pare aiurea sa ceri hartie igienica pentru ca se termina.
Un minus mare este bucataria americana, mai ales daca familia are copii care dorm in camere separate (pentru a nu trezi copilul care doarme in living, nu stiam cum sa facem galagie cat mai mica la bucatarie pentru a le pregati piurerile la micuti etc).
Nu exista plasa de tantari la usa de la terasa laterala si la geamul de langa ea. Semnalam acum aceste lucruri.
Poate ca sunt multe minusuri, dar per total parerea este pozitiva.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi
CONTACT
Bobe Cristian Bogdan
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare