Casa Lili Malaia, comentarii

Casa Lili din Malaia

comuna Malaia, sat Malaia, str. Valea Satului, nr. 271  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Lili Malaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Lili din Malaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristian - Slobozia
( sejur: 10.07.2017 - 12.07.2017 )
9.7
Liniste, verdeata, racoare, mumte, izolat, frumos. Ospitalitate din inima, naturala, fara nici un pic de fatarnicie, disponibilitate.Bun gust, foarte curat. Mancare de casa, gatita proaspata, mai mult decat suficienta.

Bucataria ar fi insuficienta daca pensiunea e plina, dar se va construi ceva suplimentar. Lipsa sitelor la geam, dar nu sunt foarte multe muste si tantari.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0749 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare