Casa de vacanță Casuta din Padure Malaia, comentarii

Casa de vacanță Casuta din Padure din Malaia

comuna Malaia, sat Malaia, Valea Bucureasa, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Casuta din Padure Malaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (5)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Casuta din Padure din Malaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Sorin - Bucuresti
( sejur: 28.08.2014 - 31.08.2014 )
10
Totul, locurile pe care le poti vizita, activitatile pe care le poti inteprinde la Casuta din padure, paraul cu susurul lui linistitor, posibilitatea de a evada din cotidian, culminand cu amabilitatea, profesionalismul si corectitudinea gazdelor sunt la superlativ!
Recomand cazarea si serviciile Casutei atat pentru minivacante de weekend cat si pentru sejururi prelungite.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Georgeta - Bucuresti
( sejur: 06.06.2014 - 08.06.2014 )
10
Casuta din padure este un loc minunat si ideal pentru toate tipurile de activitati. Daca vrei liniste, este minunat sa stai in curte si sa auzi doar zgomotul paraului si sa te plimbi pe pajistile din jur. Daca vrei sa faci trasee, poti foarte bine sa te duci spre Voineasa, Vidra, Transalpina, Caciulata. Iar daca vrei sa stai cu prietenii, ai foarte multe mijloace la dispozitie prin care iti poti face sederea placuta: poti sa faci baie in ciubar, sa joci tenis sau pur si simplu sa stai la un foc de tabara si un gratar. Mie mie se pare un loc minunat in care sa te bucuri, sa te reculegi, sa admiri natura, Tot respectul pentru oamenii care au facut aceasta locatie care pentru noi cel putin este ca un colt de rai al naturii.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Elena - Baia De Fier
( sejur: 04.05.2014 - 08.05.2014 )
9.2
Un adevarat colt de rai. curatenie ireprosabila, mancare excelenta si nu in ultimul rand diversificare in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.

Răspunsul unității: ( 12.05.2014 )

Va multumim ca ne-ati calcat pragul, pentru lucrurile frumoase pe care ni le-ati transmis si va asteptam, cu mare drag, sa reveniti!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Rozalia C. - Bucuresti
( sejur: 19.07.2013 - 21.07.2013 )
8.8
Am cautat un loc linistit cu multa verdeata si acest loc ne-a oferit exact ceea ce ne doream. Fiind o locatie izolata proprietarii au incercat sa ofere tot ce ar putea avea nevoie un turist, deci nota 10 pentru dotare.

Singurul inconvenient a fost zgomotul generatorului, insa toate celelate plusuri compenseaza acest minus. As alege aceasta locatie cu cea mai mare placere si altadata.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Sorescu - Bucuresti
( sejur: 26.04.2013 - 28.04.2013 )
9.7
Pensiunea este un colt de rai in padure si cu parau susurand, are designul deosebit al camerelor si livingulu. In curte are casuta de lemn pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini-teren de baschet, masa de ping pong, gratar....

Comentariu util ?
9 voturi 1 vot
CONTACT
I. Ionescu
0766 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare