Vila Cervus Lotrioara, comentarii

Vila Cervus din Lotrioara

sat Lotrioara  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Cervus Lotrioara


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Cervus din Lotrioara:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Vlad - Sibiu
( sejur: 21.09.2013 - 22.09.2013 )
3.5
Pacat de personal si pretentiile lor absurde, in rest cabana este ok.

NU inchiriati cabana Andra. Personalul adica doar proprietarul cabanei impreuna cu un prieten de-al lui este foarte recalcitrant, s-a vazut cu banii dati inainte si dupa asta la finalizarea sejurului era nemultumit ca dupa ce am maturat cabana si spalat vasele, nu am spalat pe jos, ca vasele nu au fost spalate bine si asa mai departe. Precizez ca nu s-au facut pagube materiale de nici un fel.

Masa de ping-pong sub orice critica.
Răspunsul unității: ( 01.10.2013 )

In legatura cu comentariul facut de grupul de turisti care au inchiriat cabana Andra in perioada 21.09.2013-22.09.2013: Comentariul facut este tendentios si determinat de faptul ca turistii nu au respectat ora 16.00 de eliberare a cabanei si cele stabilite cu acestia. Mai mult au lasat masa de tenis in ploaie fapt ce a condus la deteriorarea acesteia. Rog ca pe viitor cei care sunt proprietari de cabane sa aiba in vedere pe acest domn Vlad al carui nr de telefon este: 0746081671 pentru ca nu este de conditie.

Comentariu util ?
1 vot 10 voturi
CONTACT
Stefan
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare