Cabana Poenita Lisa, comentarii

Cabana Poenita din Lisa

comuna Lisa, sat Lisa, str. Lisa Sat Vacanta ( la aprox. 4.2 km de centrul loc. Sambata de Sus )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Poenita Lisa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Poenita din Lisa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabriela - Buzau
( sejur: 19.07.2013 - 23.07.2013 )
8
Pozitie superba ! Liniste si aer curat !

Drumul de acces lasa de dorit. Sa nu uitam ca traim in `Romanica` ! Daca stiti ca stati 5 zile pt 5 zile luati-va mancare ca altfel va trebui sa mergeti pe aceleasi drumuri - forestier sau `de tara` 4 - 6 km pt o paine !
Comentariu util ?
7 voturi 1 vot

Florin A. - Baciu-teleorman
( sejur: 28.06.2013 - 01.07.2013 )
7.2
Amplasamentul cabanei in mijlocul naturii este cel mai mare plus. Pentru cei care cauta liniste si relaxare este excelent. Raportul pret/calitate este foarte bun.

Camerele nu sunt izolate fonic asa ca veti auzi si cea mai mica soapta din camera vecina. Sa nu va asteptati sa gasiti biciclete si nici biblioteca cu carti cum scrie in comentariul Laviniei din Bucuresti, pentru ca acestea nu exista. Probabil ca ea se refera la alta pensiune pentru ca nu exista nici restaurant si nici ospatari. Dumul de acces este destul de dificil pentru autoturisme.
Comentariu util ?
10 voturi 0 voturi

Lavinia - Bucuresti
( sejur: 25.08.2012 - 26.08.2012 )
9
Amplasamentul Cabanei, intr-o zona salbatica, foarte frumoasa, pentru noi a fost un plus ca are biciclete ce nu trebuiau inchiriate, erau in pretul cazarii. Ne-a placut si ambientul interior cu biblioteca care te indeamna sa iei o carte sa o citesti in curte.
A fost ceva extraordinar, dar nu cred ca iarna se poate ajunge usor.

- Ospatarii cam aerieni, uitau de comanda, le aminteam si apoi imi aduceau comanda, dar asta e, atmosfera de munte, a compensat aceste probleme.
Comentariu util ?
4 voturi 18 voturi

Nicolae V. - Bucuresti
( sejur: 15.08.2012 - 20.08.2012 )
7.8
Amplasament cabana, peisaje, pastravaria.

Lipsa dulapuri haine in camere.
Comentariu util ?
5 voturi 5 voturi
CONTACT
Roman Petre
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare