Pensiunea Margo Lilieci, comentarii

Pensiunea Margo din Lilieci

Lilieci, str. Calea Moldovei, nr. 197 A ( la 8.7 km de centrul loc. Bacau )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Margo Lilieci


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Margo din Lilieci:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Apetroaie D. - Londra -uk
( sejur: 30.07.2014 - 04.08.2014 )
9.8
Am fost cazati la Pensiunea Margo impreuna cu parinti , copii , nepoti si prieteni.Foarte curat si in ciuda faptului ca personalul e foarte tanar, au raspuns pozitiv tuturor cerintelor noastre . Foarte politicosi si bine pregatiti. Pe parcursul sederii ni s-au servit diferite gustari si bauturi traditionale din partea casei. Piscina a adus un mare plus in decizia noastra de a alege Pensiunea Margo, foarte curata iar in imediata vecinatate se afla un modern teren de tenis . La piscina se pot servi bauturi alcoolice si racoritoare , se poate servi pranzul sau cina , toate in regim A La Carte. Patronul pensiunii a fost de acord sa ramanem cazati pana la ora care trebuia sa plecam spre aeroport fara a cere bani in plus , mai mult de 8 ore .
Recomand cu caldura Pensiunea Margo

Recomandare- un meniu mai diversiicat
Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Gigel - Pitesti
( sejur: 29.06.2013 - 30.06.2013 )
9.8
1. Mancare buna,
2. Personal serviabil,
3. `Arhitectura` interioara calda-prieteneasca !

Comentariu util ?
6 voturi 2 voturi
CONTACT
Receptie
0334 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare