Restaurant Cabana Voina Leresti. Telefon Restaurant Cabana Voina
path
Caută cazare în:
pixel
box
Despre Leresti:
Despre Leresti
Obiective turistice Leresti
Evenimente turistice si agrement Leresti
Poze Leresti
Harta Leresti

Paște 2018 Leresti
Crăciun 2017 Leresti
Revelion 2018 Leresti
box
pixel

Restaurant Cabana Voina LerestiAdresa: Leresti, dj 734
Telefon: 0744 313 145 ( George Madularea )
Fax: 0248 511 330, 0248 512 990
Capacitate: 140 locuri


Detalii restaurant

Prezentare

Restaurantul Cabanei Voina are capacitate de primire pentru 140 persoane iar terasa exterioara acoperita poate gazdui pana la 80 persoane.

La Cabana Voina se servesc in primul rand mancaruri traditionale muscelene. Sunteti oricand bineveniti sa savurati bulzul Voina (cu branza de burduf si apoi copt pe gratar), pastrama de vitel, pastrama de oaie, muraturile casei, dar si pastravul de munte cu mamaliguta, delicioasele si consistentele ciorbe de burta, de vita, de pui sau, preferatii copiilor, papanasii cu dulceata casei facuta din fructele culese direct din muntii de deasupra cabanei si smantana venita direct de la stanele din apropiere.

De Sarbatori, va asteptam la pomana porcului sau sa stam in jurul focului de tabara pe malul raului la un berbecut la protap. Pentru grupurile organizate punem la dispozitie un barbeque construit din caramida si servim masa fie pe malul raului la focul de tabara fie in foisor.

Organizam petreceri (zile onomastice, team-building-uri, etc), preturi speciale stabilindu-se la pachet cu/fara cazare. In acest sens va rugam sa ne contactati in avans.

Servirea este ireprosabila iar preturile accesibile.

Ora de inchidere a restaurantului: ultimul client