Casa Lidia Lepsa, comentarii

Casa Lidia din Lepsa

Lepsa, str. DN 2 D, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Lidia Lepsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Lidia din Lepsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Iulian - Barlad
( sejur: 05.09.2014 - 07.09.2014 )
9.7
Peisaj minunat, liniste, aer curat, comfort, posibilitati de relaxare individuala sau in grup

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Gabriela Antoaneta M. - Ramnicu Sarat
( sejur: 14.09.2013 - 15.09.2013 )
9.8
Suntem un grup de pelerini prin Tinutul Vrancei. De obicei ne cazam la manastiri, tocmai pentru a beneficia de liniste si de slujbe. Manastirile din zona neavand cazare pentru 21 de persoane am cautat pe Internet o pensiune ieftina si nu la sosea. Am facut o rezervare prin telefon la Casa Lidia-Lepsa. Am avut oarecum griji caci nu aveam o garantie. Si totusi am fost impresionati de seriozitatea patroanei, de primire, de conditiile deosebite. Rusticul si modernul se impletesc de minune. Confortul e pe toate gusturile si varstele. Zona in care este plasata pensiunea este usor salbatica, insa nepericuloasa. Gazda are o disponibilitate sufleteasca incat te contamineaza. Ne-a pus la dispozitie absolut totul- living, bucatarie complet utilata, gradina, gratar, foisoare. Foarte curat si oriunde te-ai uita nu te plictisesti, fiindca orice aranjament este realizat cu suflet, in mod original. Pentru grupuri este ideal, fiindca se pot organiza singuri. Si este economic. Chiar nu ne asteptam la asemenea conditii si facilitati in acest pret. Iar doamna Lidia Statie este o gazda perfecta. Multumim si site-ului de promovare a pensiuniile din zona Lepsa.

Nu sunt
Comentariu util ?
8 voturi 3 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare