Casa de vacanță Stoica Lepsa - TURIST INFO .ro

Casa de vacanță Stoica din Lepsa

Lepsa, str. Lepsulet, nr. 2  
Despre Casa de vacanță Stoica
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Vila este pozitionata intr-un peisaj deosebit. Va punem la dispozitie 3 dormitoare cu 10 locuri. La parter vila dispune de un living spatios cu Tv si internet, o baie cu cabina de dus si o bucatarie complet utilata. La etaj se afla cele 3 dormitoare si o baie pe hol. Fiecare dormitor dispune de Tv, balcon si internet wireless. Curtea este spatioasa si frumos amenajata cuprinzand: foisor cu bucatarie, balansoar, gratar si parcare.


Capacitate totală: 10 adulți în 3 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 16.07.2017 - 31.03.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Stoica Ion
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare