Casa de vacanță Izvorul Rece Lepsa, comentarii

Casa de vacanță Izvorul Rece din Lepsa

Lepsa, Zona Schit, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Izvorul Rece Lepsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Izvorul Rece din Lepsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Emanuela - Bran
( sejur: 30.11.2016 - 04.12.2016 )
7.5
Cabana este asezata la poalele padurii, retrasa de la drum. Locatie extrem de linistita, curte frumos amenajata, parau in curte. Se pot caza 3 cupluri sau doua familii cu copii, cabana fiind utilata cu cele necesare pentru a pregati masa. A fost cald in cabana, desi vremea a fost geroasa cat am stat acolo. Desi modest mobilata/finisata, cabana a fost curata. Proprietara, dna Silvia, a fost extrem de amabila si a intervenit imediat cand i-am semnalat o problema.

Cabana este din lemn, construita in sistem duplex, apartamentul proprietarilor fiind perete in perete cu spatiul inchiriat turistilor. Desi din punct de vedere vizual/prezenta fizica am avut parte de toata intimitatea, prin peretele comun treceau mirosurile de la bucatarie. Instalatiile sanitare necesita mici reparatii pe alocuri.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ioana - Bucuresti
( sejur: 26.07.2015 - 01.08.2015 )
9.3
Asteptarile mi-au fost indeplinite in mare masura. Casa foarte curata si bine dotata, proprietara foarte draguta, ne-am simtit ca acasa.

Recunosc ca mi-as fi dorit sa fim putin mai izolati de vecini - nu ca am fi avut parte de indiscretii, dar de zgomot da, pt ca unul din vecini isi construia casa, asa ca tema sonora a sederii a fost zgomotul de drujba...
O sugestie legata de casa propriu-zisa: niste veioze sau lumini localizate n-ar strica, precum si o lumina pe scara, pe care sa o poti controla si de sus si de jos.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Silvia
0787 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare