Casuta Suhardul Mic Lacu Rosu, comentarii

Casuta Suhardul Mic din Lacu Rosu

Lacu Rosu, Zona Strand, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casuta Suhardul Mic Lacu Rosu


Total
8.4
Personal
8
Servicii
8
Curatenie
9
Confort
8.3
Pret / Calitate
8.3
Localizare
8.5
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie căsuței Suhardul Mic din Lacu Rosu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Adriana S. - Bucuresti
( sejur: 10.10.2016 - 14.10.2016 )
5.3
Locatia este incredibila. Ai munti de o parte si de alta, intimitate si liniste. Casutele sunt foarte frumoase si mai mult decat a nevoie pentru o sedere placuta.

Casutele nu sunt foarte bine izolate si nici proprietara nu este pregatita pentru o vreme mai racaroasa. Am stat in perioada 10-13 octombrie si a fost frig, a nins, a plouat si a batut vantul tot timpul. Temperaturile seara erau fie 0 grade, fie sub 0. Era foarte frig in casute. Inauntru este un calorifer electric, micut, care abia face fata. Temperatura caloriferului era setata la 22 de grade cand am venit. Butoanele caloriferului erau prinse cu o placuta din plastic si un surub, deci noi nu am putut sa ne ajustam caldura corespunzator. Proprietara nu a fost deschisa problemei noastre.
Cand am ajuns a trimis o vecina sa ne intampine. Abia a doua zi a venit si ea si ne-a setat caldura la 27de grade, insa caloriferul fiind mic si afara fiind totusi foarte frig, nu a facut fata. La baie nu era nicio sursa de caldura si era incredibil de frig. Mersul la baie a fost o provocare.
Un alt minus este faptul ca "bucataria" este afara. Nu este precizat si nici nu iti dai seama din poze. Este o tersara oarecum, are acoperis, frigider si gratar. Are si o plita pentru gatit, dar neavand pereti si fiind frig, vantul batand foarte rau, abia am putut sa ne pregatim mancarea.
Am semnalat problemele proprietarei si, repet, nu a fost deschisa. Ni s-a spus ca, chiar daca da caldura mai tare, nu se va simti diferenta. Initial platisem pentru 5 zile, 4 nopti, de pe 10 octombrie pana pe 14, insa era mult prea frig si nu am mai putut sta. Am decis sa plecam mai devreme cu o zi, daca nu se poate rezolva cu caldura. Raspunsul a fost ca nu vom primi banii inapoi pentru noaptea pierduta si oricum caldura nu ar rezolva nimic. Am decis sa pierdem noaptea aceea si respectiv milionul pe cazare pentru ca efectiv nu se putea face nimic decat sa stam sub paturi. Foarte neplacuta experienta din punctul asta de vedere.
Daca dansa ar fi fost ma receptiva, probabil ca altfel ar fi fost situatia, insa auzind-o cum nu ii pasa, faptul ca ea fectiv nu a fost prezenta decat o data, pret de 10 minute, nu justifica si nu pun deloc in valoare casutele.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cristian - Caracal
( sejur: 31.08.2016 - 02.09.2016 )
10
Totul a fost ok

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Florin - Botoșani
( sejur: 03.08.2016 - 05.08.2016 )
8
Amplasarea căsuțelor peisaj foarte frumos curățenie impecabila gazda primitoare si serviabila

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Magdalena - Hărmăneștii-vechi
( sejur: 04.06.2016 - 05.06.2016 )
10
S-a resimțit o ambianță liniștită, relaxantă cu tot confortul necesar. Dotările sunt pe măsura așteptărilor.

-sugerez construirea unei alei pavate ca pe timp ploios să asigurați un drum uscat clienților.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare