Cabana La Bunici Lacu Rosu, comentarii

Cabana La Bunici din Lacu Rosu

Lacu Rosu, str. Piriul Oii, nr. 1076  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana La Bunici Lacu Rosu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei La Bunici din Lacu Rosu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florin - Constanta
( sejur: 02.01.2015 - 06.01.2015 )
9.8
Nu cred ca voi putea descrie vreodata in cuvinte cum m-am
simtit eu dar si prietenii cu care am fost, ai tot ce iti trebuie acolo pentru a te relaxa, paraul care se aude atat de frumos, foisor, un semineu micut care a fost atractia fetelor iar copii s-au simtit extraordinar de cand au intrat pe poarta, gazda o persoana foarte atenta sa nu-ti lipseasca nimic, cum am spus nu pot explica, trebuie sa vedeti si singuri, credeti-ma merita!

In primul rand ar mai fi trebuit o baie cu dus, are una cu cada si una de serviciu, dar daca stiti sa va organizati nu o sa fie o problema, in al doilea rand este foarte departe de noi (Constanta), daca nu era problema asta am fi venit de 2 ori pe an ( iarna si vara).
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Iurie B. - Chisinau
( sejur: 21.08.2014 - 24.08.2014 )
10
Proprietarul e o persoana foarte cumsecade ne-a asigurat cu toate necesare pentru odihna (lemne carbune gratar vesela etc.),amplasarea cabanei este foarte reusita intr-un loc pitoresc si ferit de zgomot.Pentru copii este foarte mult loc de joaca si plus piraul care curge alaturi.

Nu sunt
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Aurelian D. - Craiova
( sejur: 19.08.2014 - 22.08.2014 )
9.7
Dupa o minivacanta de 4 zile petrecuta la cabana ,,La bunici``, recomand calduros acest loc.
Incep aleatoriu prin a spune ca dl. Paleu, gazda, nu este doar un tip de treaba, ci chiar de o mare eleganta si cumsecadenie.Iar proprietatea domniei sale, asezata intr-un loc extrem de linistit si frumos, este singura intalnita in care realitatea este mai frumoasa decat pozele de prezentare(de obicei e invers).
Camerele, baia, bucataria si livingul adiacent, foisorul cu gratar aflat la 1 m de parau, totul curat si utilat cu bun gust, curtea generoasa si delimitata de parau.
Chiar si singurul dezavantaj, apa de la robinet nu este potabila, se transforma, printr-o mica plimbare de 15 m pana la un izvor, intr-o placere.
Cu acceptul prietenilor si tovarasilor mei de sejur, semnez si in numele lor,
Fam.Dinu, Curelaru, Berendei si Popescu-Craiova

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Vlad - Iasi
( sejur: 31.08.2012 - 02.09.2012 )
9.3
- Proprietarul este un om deosebit, iar comunicarea cu el a fost una excelenta.
- Asezata intr-o zona mai linistita, cabana este departe de zgomotul complexelor turistice.
- Camerele sunt extrem de curate.
- Decoratiunile sunt intr-un stil rustic si facute cu mult bun gust.
- Bucataria dispune de toate cele necesare unei sederi.
- Living-ul este foarte mare si separat de camerele de dormit.
- O curte extrem de mare, un loc de gratar acoperit, masa afara, lemne la discretie, un parau in curte, multa verdeata, cu alte cuvinte tot ce este necesar la munte.

- Apa de la robinet nu este potabila si contine anumite impuritati, insa propietarul ne-a pus la dispozitie apa adusa de la izvor.
Comentariu util ?
20 voturi 0 voturi
CONTACT
Mirela
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare