Cabana La Bunici Lacu Rosu - TURIST INFO .ro

Cabana La Bunici din Lacu Rosu

Lacu Rosu, str. Piriul Oii, nr. 1076  
Despre Cabana La Bunici
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
4 recenzii

Nu cred ca voi putea descrie vreodata in cuvinte cum m-am simtit eu dar si prietenii cu care am fost, ai tot ce iti trebuie acolo pentru a te relaxa, paraul care se aude atat de frumos, foisor, un semineu micut care a fost atractia fetelor iar copii s-au simtit extraordinar de cand au intrat pe poarta, gazda o persoana foarte atenta sa nu-ti lipseasca nimic, cum am spus nu pot explica, trebuie ...

... citeste mai mult

La 3km de centrul statiunii Lacu Rosu, spre Gheorgheni, pe o proprietate retrasa si linistita, strabatuta de un mic paraias, se aflã cabana La bunici.

Cabana este structurata pe demisol, parter, etaj si pune la dispozitie 8-12 locuri de cazare in cinci dormitoare cu paturi matrimoniale si baie pe hol (3 bai).

Cabana este dotata si utilata si se inchiriaza integral, pentru perioade de minim 2-3 nopti, unui singur grup, de minim 8 persoane. Pentru perioade mai lungi de timp cabana se poate inchiria si la mai putine persoane.


Capacitate totală: 12 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 01.07.2017 - 15.09.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Mirela
0766 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare