Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca - TURIST INFO .ro

Hotel Plutitor Bella Marina din Jurilovca

Jurilovca, str. Portului, nr. 30  
Despre Hotel Plutitor Bella Marina
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
În Delta pe care o face Dunărea la varsare, unde întâlnim cel mai tânar pământ al ţării alături de peisajele naturale deosebite, aici ne aflăm şi noi Hotel plutitor Bella Marina****
Ca să înţelegi o particică din ceea ce înseamnă complexitatea Deltei Dunării, trebuie să vizitezi acest vast monument al naturii, să te plimbi cu barca pe canale şi lacuri, să asculţi freamătul stufului şi zgomotele naturii şi abia atunci îţi vei da seama cât de bogaţi suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasărilor şi a peştilor. Aceasta este comoara noastă, pe care te invităm să o descoperi, cu mare grijă şi respect faţă de tot ce înseamnă viaţă. Suntem convinşi că vei fi încântat să găseşti atâta bogăţie şi frumuseţe într-un singur loc.
Servicii oferite
Clienții cazați în cadrul Hotelului Bella Marina beneficiază de o ofertă preferențială de servicii gratuite și cu plată. În cazul serviciilor cu plată, puteți obține informații suplimentare la recepția hotelului.
Dotari şi servicii gratuite
Restaurant amplasat la Puntea A
Bar de zi cu terasa dechisă amplasat la Puntea B
Sală de conferinţă amplasată la Subpunte
Sală de sport şi saună amplasată la Subpunte
Mic dejun în sistem bufet
Serviciu de păstrare valori (seif în camera)
Apel de trezire
Primirea şi transmiterea mesajelor
Ziare (în holul recepţiei)
Internet
Transportor pe 2 niveluri pentru persoane cu dizabilităţi,
Parcare
Servicii cu plată
Room Service
Produse Minibar
Telefonie internă şi internaţională
Trimitere şi primire corespondenţă
Masaj
Inchirierere ambarcaţiuni tip catamarane pentru birdwatching şi pescuit
Excursii pe trasee planificate
Plata taxei de acces în Delta Dunării se poate efectua astfel:
Cu numerar la sediul Admnistraţiei Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”, la centrele de informare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării” (automatul amplasat în portul Jurilovca), precum şi la societăţile care au încheiate protocoale de încasare a tarifelor cu Admnistraţia Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”;
Cu ordin de plată în contul nr. RO56TREZ6415003XXX003884 – deschis la Trezoreria Statului Tulcea, pe numele Admnistraţiei Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”, Cod fiscal: 3722040, specificând la explicaţii: “tarif acces pentru persoane (nume persoană).
Tarifele nu se aplică la copii, elevi, studenţi, pensionari, veteran de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţi din Revoluţia de la 1989.

Atractii turistice
Te invităm să vizitezi cetăţile care amintesc de comunităţile umane stabilite aici, de-a lungul veacurilor, să calci pragul lăcaşelor de cult, atât de numeroase, mărturisind credinţa locuitorilor şi să participi la sărbătorile noastre, unde oaspeţii sunt primiţi cu mare bucurie. Pescuitul şi vânătoarea se desfăşoară în baza unor legi care reglementează perioadele şi zonele în care se pot desfaşura aceste activităţi.
Gura Portiţei este înscrisă pe hărţi din anul 1710 şi reprezintă locul de legătură între apele Complexului salmastru Razim – Goloviţa şi cele ale Mării Negre, fiind o fâşie de uscat între lac şi  mare, unde turiştii  pot admira atât frumuseţea mirifică a Deltei Dunării, cât şi Marea Neagră cu ale sale valuri înspumate care se sparg frenetic de stafilopozii aflaţi în calea lor. Aici se poate contempla  o frumuseţe sălbătică, departe de agitaţia cotidiană.
Cetatea Orgame/Argamum - În sec. VII a.Chr., la Capul Doloşman, se aşează grecii din Milet întemeind polis Orgame, prima localitate de pe teritoriul de astăzi al României menţionată într-un izvor antic (Hekataios, Periegesis). Cetatea romano-bizantină are o suprafaţă aproximativ 2,6 ha, o formă aparent triunghiulară, cu opt turnuri, şase contraforturi (bastioane) şi două porţi principale – pe laturile de vest şi sud, şi două porţi mici pe latura de sud. În interiorul cetăţii au fost dezvelite o serie de edificii publice şi private datând din sec. V-VII: “pretoriul”, trei basilica, locuinţe.
Capul Doloşman – partial încadrat ca zonă strict protejată (125 ha) a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, un pinten stâncos prin care podişul Babadagului avansează în lagune, delimitând lacul Razim de Goloviţa. Capul Dolşman impresionează în primul rând prin faleza din calcare cretacice cu aspect dantelat, aceasta fiind una dintre zonele cele mai representative ale litoralului fosil al Mării Negre.
Complexul lagunar Razim – Sinoie din cinci lacuri principale – Razim, Sinoie, Zmeica, Goloviţa şi Babadag şi alte câteva secundare – Istria, Nuntaşi, Ceamurlia, Leahova Mare, Leahova Mică, Coşnei, Agighiol, Topraichioi.
Insula Bisericuţa este situată la aproximativ 2,4 km sud-est de Capul Doloşman, în partea de sud a lacului Razim. Lungă de 360 m şi lată de 58 m, jumătate pietroasă şi acoperită de stuf, jumătate ocupată de o colină de calcar înaltă de 9 m, cu margini foarte abrupte, aproape vertical, insula este inclusă în Rezervaţia ornitologică Periteaşca-Insula Bisericuţa-Gura Portiţei. Insula Bisericuţa este o zonă predilectă pentru cuibăritul câtorva specii de păsări. Pe insula au fost identificate vestigii de perioadă greacă, romană şi medieval.
Alte atractii- zona strict protejata de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
Cetatea romană “Peştera” – construită în sec. IV p.Chr.
Cetatea medievală Enisala – construită în a doua jumătate a sec. XIV, cu scop militar. În timpul domniei lui Mircea cel Bătrân, cetatea a făcut parte din sistemul defensiv al Ţării Româneşti.


FACILITĂȚI UNITATE:
barbar
faxfax
închirieri bicicleteînchirieri biciclete
internet prin cabluinternet prin cablu
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
persoane cu dizabilitățipersoane cu dizabilități
piscină la terțipiscină la terți
restaurantrestaurant
room serviceroom service
sala de conferintesala de conferinte
sala de fitnesssala de fitness
saunasauna
seif la receptieseif la receptie
spalatoriespalatorie
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
minibar in cameraminibar in camera
seif in cameraseif in camera
telefon in cameratelefon in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 92 adulți și 2 copii în 46 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Cătălin Balaban, Tudorache Ionela
0730 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare