Hotel Plutitor Bella Marina Jurilovca - TURIST INFO .ro

Hotel Plutitor Bella Marina din Jurilovca

Jurilovca, str. Portului, nr. 30  
Despre Hotel Plutitor Bella Marina
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
În Delta pe care o face Dunărea la varsare, unde întâlnim cel mai tânar pământ al ţării alături de peisajele naturale deosebite, aici ne aflăm şi noi, Hotel plutitor Bella Marina**** Ca să înţelegi o particică din ceea ce înseamnă complexitatea Deltei Dunării, trebuie să vizitezi acest vast monument al naturii, să te plimbi cu barca pe canale şi lacuri, să asculţi freamătul stufului şi zgomotele naturii şi abia atunci îţi vei da seama cât de bogaţi suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasărilor şi a peştilor. Aceasta este comoara noastă, pe care te invităm să o descoperi, cu mare grijă şi respect faţă de tot ce înseamnă viaţă. Suntem convinşi că vei fi încântat să găseşti atâta bogăţie şi frumuseţe într-un singur loc.

Servicii oferite
Clienții cazați în cadrul Hotelului Bella Marina beneficiază de o ofertă preferențială de servicii gratuite și cu plată. În cazul serviciilor cu plată, puteți obține informații suplimentare la recepția hotelului.

Dotari şi servicii gratuite:
Restaurant amplasat la Puntea A
Bar de zi cu terasa dechisă amplasat la Puntea B
Sală de conferinţă amplasată la Subpunte
Sală de sport şi saună amplasată la Subpunte
Mic dejun în sistem bufet
Serviciu de păstrare valori (seif în camera)
Apel de trezire
Primirea şi transmiterea mesajelor
Ziare (în holul recepţiei)
Internet
Transportor pe 2 niveluri pentru persoane cu dizabilităţi,
Parcare
Servicii cu plată
Room Service
Produse Minibar
Telefonie internă şi internaţională
Trimitere şi primire corespondenţă
Masaj de relaxare
Inchirierere ambarcaţiuni tip catamarane pentru birdwatching şi pescuit
Excursii pe trasee planificate

Atracții turistice

Jurilovca
Așezată pe malul lagunei Razim-Sinoe, în partea sudică a Deltei Dunării, Jurilovca este o comunitate întemeiată de ruși lipoveni, în pragul secolului al XIX-lea. Trăind de 200 de ani în preajma apelor, lipovenii din Jurilovca au devenit pescari desăvârșiți, dezvoltând și o gastromonie pe măsură. Aceștia pescuiesc în lagună după tehnici vechi de secole, folosind o ambarcațiune din lemn, numită lotcă. Sărbătorile le celebrează pe stil vechi, conform calendarului iulian, iar în Biserică păstrează portul tradițional, cu un respect deosebit pentru specificul aparte al comunității.

Delta Dunării
Jurilovca se află pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării, patrimoniu unesco, areal considerat a treia zonă ca biodiversitate din lume, după Marea Barieră de Corali și Bazinul Amazonului. Aici trăiesc unele dintre cele mai rare specii de păsări din lume, cum este pelicanul creț (Pelicanus Crispus) și gâsca cu gât roșu (Branta Ruficollis) dar pot fi găsite și specii vegetale rare, cum este măslinul dobrogean (Ziziphus jujuba).

Laguna Razim-Sinoe
Vechiul golf Halmyris avea, acum câteva secole, deaschiderea la mare care le-a permis grecilor din Milet să călătorească cu corăbiile pentru a-și întemeia, în secolul al VII-lea, pe țărmul său, o cetate prosperă, ridicată cu cel puțin o generație înaintea Histriei. În timp, golful a devenit Laguna Razim-Sinoe, cea mai mare întindere de apă din România, legată inextricabil de Delta Dunării și considerată de cercetătorul Grigore Antipa a fi plămânul deltei.

Capul Doloșman
Singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc este și unul dintre puţinele locuri unde este conservat litoralul fosil al Mării Negre. Are o înălţime maximă de 29 de metri şi se întinde pe o lungime de aproximativ trei kilometri. În antichitatea greacă avea numele Pteron Akron, ceea ce s-ar traduce prin Promontoriul Penelor.
Numele actual, Doloşman, are origini turceşti şi înseamnă Cap Rău.

Cetatea Argamum
Este cea mai veche așezare atestată istoric pe teritoriul României într-un izvor scris. Vestigiile descoperite în perimetrul cetăți și în proximitatea sa includ morminte tumulare cu incinerație, construcții de piatră, drumuri pietruite (dintre care unul cu o vechime atestată de 2000 de ani), construcții subterane și sanctuare din piatră, stele din marmură inscripționate din epoca greacă, colecții de monede din aur și argint, vase grecești pictate. Cea mai mare parte a vestigiilor descoperite aici de arheologi se află în colecția permanentă a Muzeului de Istorie din Tulcea.

Necropola Greacă
În perimetrul Necropolei din preajma cetății Orgame a fost descoperit cel mai vechi tumul grecesc din întreg bazinul Mării Negre – Heroon (secolul al VII î.Hr.), considerat a fi mormântul întemeietorului cetății de pe țărmul Pontului Euxin.
În 2019, necropola de la Orgame va face parte dintr-o expoziție internațională intitulată Milet și coloniile din Marea Neagră, organizată de Muzeul Luvru, în parteneriat cu British Museum din Londra și Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg.

Gura Portiței
Este un cordon litoral ce desparte laguna de mare, o zonă izolată, de o frumusețe rară. În timp ce complexul turistic construit aici asigură toate condițiile pentru o vacanță de vis, în afara perimetrului său există posibilități de campare pentru turiștii care preferă apropierea de natură.

Plajale sălbatice de la Periboina, Periteașca, Perișor
Vechile treceri dinspre lagună spre mare erau odinioară puncte importante pentru pescarii care își desfășurau activitatea atât la mare, cât în apele salmastre ale lagunei. Astăzi oferă posibilitatea vizitatorilor cu spirit explorator să descopere plajele sălbatice de pe litoralul Mării Negre, acolo unde natura este suverană iar ecosistemele deltaic și marin se împletesc într-o armonie perfectă.

Activități recomandate
navigație tradițională cu lotca cu parus (velă) * excursii cu bicicleta * plimbări cu caiacul * ture pentru fotografie * birdwatching * înot * pescaturism * ateliere de cusut în casă tradițională * excursii de o zi în Delta Dunării * plajă la Marea Neagră * pescuit sportiv * tradiții locale * degustări de vinuri și preparate pescăreștiFACILITĂȚI UNITATE:
barbar
faxfax
gratar/barbequegratar/barbeque
închirieri bicicleteînchirieri biciclete
internet wirelessinternet wireless
masajmasaj
parcareparcare
persoane cu dizabilitățipersoane cu dizabilități
piscină la terțipiscină la terți
restaurantrestaurant
room serviceroom service
sala de conferintesala de conferinte
sala de fitnesssala de fitness
sala de mesesala de mese
saunasauna
seif la receptieseif la receptie
spalatoriespalatorie
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
minibar in cameraminibar in camera
seif in cameraseif in camera
telefon in cameratelefon in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 92 adulți și 2 copii în 46 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Paște 2017

actualizată acum 14 zile
 • Cazare cu pensiune completă (intrare cu cină, ieșire cu mic dejun), preț: 250 lei/noapte/persoană
 • Pachetul include masa festivă:
 • Meniu masa festivă: Masa festivă cu preparate specific pascale, pe bază de pește și deserturi locale.
 • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: Apă plată și minerală
 • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: Vin alb
 • Condițiile rezervării:
 • Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 14.04.2017. Check-in: după ora 13, check-out: înainte de ora 12.
 • Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual
 • Numar minim de persoane pentru rezervare: 1
 • Număr locuri disponibile: 46.
 • Copiii sub 4 ani: gratuit
 • Copiii între 4 ani și 12 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar
 • Avans la rezervare: 40%
 • Dacă alegeți sejurul minim de 3 nopți, prețul/sejur/persoană este de 750 lei.
Alte detalii:

O experiență unică la bordul celui mai mare hotel plutitor din România.
*Avansul de 40% din prețul pachetului se achită în baza facturii proforme emise de Bella Marina în momentul rezervării.

Luați lumină de Sărbătorile Pascale în mijlocul unei comunități tradiționale din Delta Dunării

vineri, 14.04.2017
La sosire, reprezentanții hotelului vă vor întampina cu o băutură de primire, timp în care vi se vor prezenta opțiunile de petrecere a timpului liber, informații despre traseele turistice și posibilități de descoperire a zonei.
Cina – Meniul conține atât preparate tradiționale din pește cât și preparate din bucătăria internațională, incluzând (opțional) preparate de post.

SÂMBĂTĂ, 15.04.2017
Ora 8:00 – 10:00 Mic dejun – bufet suedez
Ora 11:00 – Plimbare la Gura Portiței cu o ambarcațiune rapidă, traversând laguna Razim-Sinoe (20 min.), cu oprire la Capul Doloșman – singura faleză stâncoasă de pe litoralul României, ce oferă o priveliște spectaculoasă de pe apă. Pe vârful colinei pot fi admirate ruinele celei mai vechi cetăți grecești atestate pe teritoriul României – Argamum. În preajma Insulei Bisericuța pot fi observate, în mediul lor natural, coloniile de egrete, pelicani, lebede și cormorani. Gura Portiței este un cordon litoral ce desparte Laguna de Mare, un loc de o frumusețe aparte cu îmbină armonios habitatul deltaic cu cel marin.
Costul transferului spre Gura Portiței este inclus în prețul pachetului.
Ambarcațiunile sunt acoperite și dotate cu veste de salvare pentru fiecare pasager.

Ora 14:00 – Revenire la Jurilovca, prânz Restaurant Bella Marina.
Ora 20:00 – Meniul conține atât preparate tradiționale din pește cât și preparate din bucătăria internațională, incluzând (opțional) preparate de post.
*** Cei care doresc să întâmpine Sărbătorile Pascale cu lumină în mijlocul unei comunități tradiționale, sunt invitați să participe la slujba religioasă oficiată la Biserica Ortodoxă de Rit Vechi din localitate (la 300 m distanță).
Jurilovca este o comunitate de ruși-lipoveni, prin urmare slujbele sunt oficiate în limba slavonă, portul tradițional al lipovenilor oferind un colorit aparte ritualurilor religioase vechi de secole care și-au păstrat autenticitatea și importanța în comunitate. La miezul nopții, Biserica se înconjoară de trei ori și se ia lumină.
*** Alternativ, puteți participa la slujba religioasă oficiată în Biserica de Rit Nou din localitatea Sălcioara (autoturismul personal, 5 km distanță).
Ora 01:00 – O masă pascală frugală pentru un somn ușor, de la care nu vor lipsi pasca și ouăle roșii.

duminică, 16.04.2017
Mic dejun – bufet suedez
Ora 13:00 – Masa festivă cu preparate specific pascale sau pe bază de pește și cu deserturi locale.
Ora 18:00 – Pe terasa deschisă Bella Marina vă pregătim câteva momente artistice tradiționale oferite de un ansamblu de ruși lipoveni, reflectând sufletul multietnic al Deltei și Dobrogei.
Ora 19:00 – Cină pascală, seară muzicală (live) cu accente tradiționale.

luni, 17.04.2017
Mic dejun – bufet suedez
Check-out

Alte posibilităță de petrecere a timpului liber
 Acces gratuit la sala de fitness și saună
 Plimbări pe canale în caiac
 Plimbări cu bicicleta (Jurilovca – Doloșman = 7 km)
 Masaj terapeutic
 Pescuit la undiță în amenajare, catch & release
 Excursie la Casa Tradițională de la Vișina, muzeu, degustare de preparate tradiționale, sesiune foto în costume bulgărești și lipovenești
 Posibilități de barbeque în spațiul special amenajat pentru picnic din portul turistic, în imediata proximitate a hotelului plutitor
 Relaxare la soare, pe șezlong, pe cea mai înaltă punte a hotelului, cu o carte în brațe.

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
                

PROCEDURA DE REZERVARE
 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Cătălin Balaban
0730 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare