Camere si tarife cazare la Casa Traditionala Lipoveneasca din Jurilovca

Casa Traditionala Lipoveneasca din Jurilovca

Jurilovca, str. Razelm, nr. 21  
Preţuri cazare

Tarife perioada 02.11.2016 - 31.10.2017

.. se incarcă tarifele ..

Ofertă specială

Descrierea ofertei:
Excursie de week-end 3 zile/2 nopti

Pachet complet 480 lei/persoana

Pachetul include cazarea in casa traditionala, toate mesele, incepand cu cina din ziua 1 si terminand cu pranzul din ziua 3, caiacul, bicicleta, un loc in barca si ghidajul turistic.

Grupuri minim 4 persoane – maxim 8 persoane.

Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:

Ziua 1 – Va asteptam in Jurilovca dupa ora 14. Dupa cazare, plecam intr-o plimbare cu caiacele pe canalele din jurul satului. Puteti fotografia peisajele si pasarile sau puteti pescui din caiac. La intoarcerea acasa vom avea pregatita o cina pescareasca delicioasa.

Ziua 2 – Dupa micul-dejun pornim intr-o excursie cu barca pe Lacul Golovita cu punctul de sosire in Gura Portitei. Aici vom lua masa iar restul zilei il vom petrece pe plaja Marii Negre. Seara, acasa ne asteapta o cina traditionala.

Ziua 3 – Imediat dupa micul-dejun plecam pe bicicleta spre Capul Dolosman si Cetatea Argamum (6 km). Aici vom vizita situl arheologic iar restul timpului il putem petrece intr-un tur al singurei faleze stancoase de pe tarmul romanesc. Ne intoarcem acasa, la masa de pranz, dupa care ne luam la revedere.

Sejur activ 4 zile/3 nopti - o zi in caiac, o zi pe bicicleta, o zi in barca

Pachet complet 620 lei/persoana

Pachetul include cazarea in casa traditionala, toate mesele, incepand cu cina din ziua 1 si terminand cu pranzul din ziua 4, caiacul, bicicleta, un loc in barca si ghidajul turistic.

Grupuri minim 3 persoane – maxim 8 persoane.

Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:

Ziua 1 – Va asteptam in Jurilovca după orele 14. Cazarea se face în casa traditionala, specifica lipovenilor din Jurilovca. Seara avem pregatita o cina delicioasa, pregătita după retetele locale. Dupa cina, la un pahar de vin, trecem in revista programul pentru zilele urmatoare.

Ziua 2 – Dupa micul-dejun, pornim in excursie pe bicicleta pe unul din traseele din zona. In functie de interesele dumneavoastra (natura, istorie, fauna etc.), dar si de conditia fizica, stabilim cea mai buna varianta de traseu. Masa de pranz o vom lua fie acasa, fie la un restaurant/pensiune din traseu. La intoarcere ne asteapta o cina traditionala, bazata pe peste proaspat.

Ziua 3 – Luam micul dejun si ne grabim sa ne imbarcam pentru a traversa Lacul Golovita spre Gura Portitei. Vom naviga atat folosind motorul, dar si parusul – vela traditionala a lipovenilor. La Portita avem toata ziua la dispozitie pentru plaja si balaceala in mare. Pranzul il vom lua aici. La intoarcere ne asteapta cina.

Ziua 4 – Dupa micul-dejun, vom merge la balta unde ne asteapta caiacele. Dupa un scurt instructaj, vom porni pe canale, printr-un peisaj deltaic minunat. Avem la dispozitie intreaga dimineata pentru a fotografia peisajul, pasarile dar si pentru a pescui din caiac. La intoarcerea acasa pranzul va fi gata, dupa care ne luam la revedere.

Week-end nautic 3 zile/2 nopti

Pachet complet 500 lei/persoana

Pachetul include cazarea in casa traditionala, toate mesele, incepand cu cina din ziua 1 si terminand cu pranzul din ziua 3, toate ambarcatiunile (caiace, caiac cu vela, minivelier, lotca prevazuta cu motor si parus (vela)), ghidajul turistic si instructajul nautic.

Grupuri minim 4 persoane – maxim 8 persoane.

Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:

Ziua 1 – Va asteptam in Jurilovca dupa ora 14. Dupa cazare, iesim pe apa cu ambarcatiunile mici– caiace, caiac cu vela, minivelier – pentru a deprinde principiile navigatiei cu vele. La intoarcerea acasa vom avea pregatita o cina pescareasca delicioasa.

Ziua 2 – Dupa micul-dejun pornim intr-o excursie cu barca pe Lacul Golovita cu punctul de sosire la Gura Portitei. Aici vom lua masa iar restul zilei il vom petrece pe plaja Marii Negre. Seara, acasa ne asteapta o cina traditionala.

Ziua 3 – Imediat dupa micul-dejun plecam cu lotca spre Capul Dolosman si Cetatea Argamum (6 km). Aici vom vizita situl arheologic iar restul timpului il putem petrece intr-un tur al singurei faleze stancoase de pe tarmul romanesc. Ne intoarcem acasa, la masa de pranz, dupa care ne luam la revedere.

Oferta este valabilă până la data de: 31.12.2016

Oferta Revelion 2017

Unitate indisponibilă în această perioadă !
CONTACT
Stefan
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare