Casa Razelm Jurilovca, comentarii

Casa Razelm din Jurilovca

Jurilovca, str. Razelm, nr. 22  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Razelm Jurilovca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Razelm din Jurilovca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Bogdan - Bucuresti
( sejur: 04.05.2017 - 05.05.2017 )
10
Desi am ajuns total intamplator in locatie, de cand am ajuns am fost intampinati de o priveliste minunata pe care o zaresti de cand intri in curte fara sa visezi asa ceva. Vremea de 1 mai a fost mult mai friguroasa de cat ne asteptam (aprox 15 grade ziua), dar faptul ca a trebuit sa facem focul in soba si lemnele trosnind noaptea, ne-au facut sa retraim amintirile copilariei.

Soarele, privelistea, vacile pascand pe limba de pamant din zare si pasarelele au facut sa mancam cel mai bun mic dejun cu toate ca era a 3a zi in care beam acelasi ceai si mancam din aceeasi dulceata.

Cristi este o gazda foarte primimitoare, apreciind relatia mai mult ca intre prieteni decat ca intre prestator de servicii si beneficiar.

Recomand, cu caldura si multumim.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Cristian
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare