Casa Cristinei Jurilovca - TURIST INFO .ro

Casa Cristinei din Jurilovca

Jurilovca, str. Pacii, nr. 35  
Despre Casa Cristinei
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Este una din putinele case care si-au pastrat aspectul traditional deltaic, din Jurilovca. A fost renovata anul acesta si este gata sa primeasca oaspeti in cele mai bune conditii: are o bucatarie complet dotata si utilata, o baie moderna si spatioasa si doua dormitoare - separate de o tinda - fiecare cu cate doua locuri de dormit.

O data ajunsi in Jurilovca, putem organiza impreuna excursii cu bicicletele, caiacele sau barca pentru a intra intr-un contact direct cu minunatele peisaje ale zonei lagunare Razim-Sinoe.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
închirieri bicicleteînchirieri biciclete
parcareparcare
se accepta animalese accepta animale
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 4 adulți în 2 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 10.02.2017 - 31.10.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Specială

(valabila pana la 06.06.2017) actualizată acum 13 zile
Descrierea ofertei:

1 Mai si Rusalii la Jurilovca

Ce spuneti ca vacantele de 1 Mai si de Rusalii sa le petreceti practicind un turism lent in Delta Dunarii, cu lotca pescareasca, bicicleta si caiacul? Noi am conceput o oferta care sa cuprinda toate aceste activitati condimentate cu mincaruri si vinuri locale.

Detaliile turelor:
• Data desfasurarii: 28 aprilie – 2 mai 2017; 2 iunie – 6 iunie 2017
• Durata: 5 zile si 4 nopti
• Numar de locuri: 8
• Numar minim de participanti: 4
• Cazare: casa traditionala
• Pret: 780 lei/persoana (pret fara mese: 540 lei/persoana)

Pretul include:
• Cazarea pentru cele 4 nopti in casa traditionala
• Toate mesele (cu exceptia prinzului de la Gura Portitei), incepind cu cina de vineri si terminind cu micul-dejun de marti
• 4 excursii cu barca, bicicleta si caiacul
• Lotca de 8 metri si combustibilul
• Caiacul
• Bicicleta
• Taxele de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
• Doi ghizi experimentati

Pretul nu include:
• Bauturile racoritoare si alcoolice

Programul zi cu zi:
Programul il vom stabili de comun acord in functie de ce va doriti si de conditiile meteo de la momentul respectiv. O propunere de program arata asa:
Ziua 1: Va asteptam in Jurilovca după orele 14. Cazarea se face în casa traditionala, specifica lipovenilor din Jurilovca. Seara avem pregatita o cina delicioasa, pregătita după retetele locale. Dupa cina, la un pahar de vin, trecem in revista programul pentru zilele urmatoare.
Ziua 2: Luam micul dejun si ne grabim sa ne imbarcam pentru a traversa Lacul Golovita spre Gura Portitei. Vom naviga atat folosind motorul, dar si parusul – vela traditionala a lipovenilor. La Portita avem toata ziua la dispozitie pentru plaja si balaceala in mare. Pranzul il vom lua aici. La intoarcere ne asteapta cina.
Ziua 3: Dupa micul-dejun, in jurul orei 10.00, plecam cu lotca spre Insula Ceaplace din Lacul Sinoe, unul din putinele locuri din Delta Dunarii si din Europa unde cuibareste pelicanul cret. Dupa ce vom observa si fotografia pasarile, ne vom indrepta spre plaja salbatica din zona Periboinei unde vom acosta la un adapost pescaresc si unde vom gati un bors de peste chiar pe malul marii. Seara, la intoarcerea acasa, ne va astepta masa cu alte retete lipovenesti.
Ziua 4: Dupa micul-dejun, vom merge la balta unde ne asteapta caiacele. Dupa un scurt instructaj, vom porni pe canale, printr-un peisaj deltaic minunat. Avem la dispozitie intreaga dimineata pentru a fotografia peisajul, pasarile dar si pentru a pescui din caiac. La intoarcerea acasa pranzul va fi gata. Dupa citeva ore de odihna, pornim intr-o excursie pe biciclete spre Capul Dolosman, cea mai importanta zona, din punct de vedere istoric si geologic, a Lagunei Razim-Sinoe. La intoarcere bucatarul nostru ne va surprinde inca odata cu preparate deltaice.
Ziua 5: Dupa un mic-dejun consistent, ne luam la revedere.

Obiective:
• Cetatea Orgame/Argamum – prima localitate de pe teritoriul Romaniei mentionata intr-un izvor antic scris
• Faleza Dolosman – singura faleza stincoasa din zona litorala a Romaniei
• Insula Ceaplace cu colonia de pelicani creti, arie strict protejata in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
• Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
• Plajele salbatice ale Marii Negre
• Gura Portitei

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Stefan
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare