Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Amur din Jupiter grade grade grade

Jupiter, str. Tineretului, nr. 5 -
   Calinoiu Adriana Felicia din Focșani
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 10.07.2023.
Vila este foarte frumos amplasata, în mijlocul unei pădurii. Camerele sunt foarte curate și miros foarte bine. Terasa vilei este acoperita de coroanele copacilor, oferind umbra, iar terasa este utilata cu aragaz, grill, chiuveta cu apa curenta, vesela, mese și bănci: poți servi lejer orice masa a zilei acolo! Seara este foarte multa liniște! Excelenta locație, mai ales pentru familii cu copii.
   Emil din București
nota: 10
schedule 27.08.2022
Camera a fost curată. Gazdele sunt primitoare. Cafeaua din partea casei este excepțională. Deși pensiunea este amplasată într-o zonă împădurită, nu au fost probleme cu insectele. Este aproape de plajă și parcare asigurată.
Recomand cu încredere tuturor!
   Sorică Bianca din Focșani
nota: 10
schedule 26.08.2022
Vila Amur a fost pe departe peste asteptarile noastre, fiind primiti inca din prima clipa cu multa caldura. Am gasit aici un loc curat, linistit si amenajat cu bun gust, potrivit pentru familiile si cuplurile care cauta o oaza de liniste. Pensiunea este situata intr-un loc linistit, o padurice care da impresia unui loc montan, departe de trafic, dar in acelasi timp, aproape de plaja (aproximativ 10 minute de mers pe jos). Gradina este absolut superba, amenajata cu multe flori si plante verzi, leagane, loc de servit masa, precum si loc de joaca pentru copii. Camerele sunt curate, cu balcon, spatioase si dotate cu tot ceea ce ai nevoie (frigider, aer conditionat, televizor, masa cu scaune, prosoape, umerase, sapun, cafea din partea casei -la receptie- etc). Gazda a fost foarte amabila si prietenoasa si ne-a ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie. Am stat aici 5 nopti si pot spune ca a fost un sejur cu adevarat reusit. Cu siguranta, vom reveni cu mare drag. Multumim pentru ospitalitate!

p.S. Multumesc doamnei Nico pentru suvenir (e pus la loc de cinste).
   Cristina Velker din Baia Mare
nota: 10
schedule 02.08.2022
Superb. Vila situata într-o oaza de verdeață, unde te poți bucura de răcoare și liniște. Camerele foarte frumoase, curate. Curtea amenajata superb, balansoare, mese, bănci, grătar, unde poți servi masa în aer liber. Cafea din partea casei, foarte bună. Bucătărie utilata pt cei ce doresc sa gateasca. Plaja destul de aproape (5-7 minute). O plaja superba cu nisip fin și întrare lina în apa. Multumim gazdelor pt amabilitate și pt serviciile ce le oferă.
   Violeta Soare din Brăila
nota: 10
schedule 28.07.2022
Excelent! Cu drag vom reveni aici, ne-am simțit ca acasă, liniște, toate condițiile necesare. Camerele spațioase și răcoroase. În curte umbră, poți sta la un grătar, o cafea, un suc, relaxare maximă. Super curățenie, doamnă vă imbrățișam și vă dorim sănătate și spor în toate!
   Alexandru din Oradea
nota: 10
schedule 26.07.2022
Casa Amur din stațiunea Jupiter ne-a surprins plăcut, cu un personal amabil, camere curate și utilate decent, cu tot confortul necesar, aproape de plaja, într-un loc răcoros cu multa verdeață, liniște, aer curat, lîngă pădure. In curte locuri amenajate frumos pentru copii, balansoare, terasa pentru a prepara cu grătar pe gaz, profesionist, aragaz, lada frigorifica. Totul pentru relaxare sau a petrece timpul relaxându-te. Accesorii pentru bucătărie la dispoziție.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri , va mai asteptam !
   Nacea Miruna din Ramnicu-valcea
nota: 10
schedule 15.09.2021
Camera superba, racoroasa design modern, mobilier foarte practic cu dressing spatios si frigider in camera. Camera este spatioasa si perfecta pentru familie.

Ne-am simtit mai bine la casa Amur decat daca stateam la orice hotel de 5 stele pentru ca am avut parte de cel mai linistit somn, conditii de nota 10, acces la loc de joaca si bucatarie si gazde minunate.

Fetita noastra de 7 luni a dormit pentru prima data atat de linistita incat ne-am fi dorit sa nu mai plecam. Multumim pentru un concediu minunat. De abia asteptam sa revenim anul viitor.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam !
   Dragos Giornoiu din Craiova
nota: 10
schedule 15.09.2021
Totul foarte foarte ok, am fost un sejur de 7 nopti, 2 famili, adica 4 adulti, fetita mea de 8 anisori si o fetita mai micuta de 8 luni.

Ne-am simtit foarte bine, curatenia asa cum trebuie, amenajarea atat a camerelor cat si curtea, cu locul de joaca pentru copii, cu mesele, cu partea de bucatarie si bbq....

Amplasarea este foarte ok, foarte aproape de plaja 5-7 min pe picioare cu copii, este in padure, ceea ce iti da posibilitatea sa te retragi din soarele puternic, undeva la umbra.

Gazdele foarte ok, ne-au intrebat zilnic, atat pentru a face curatenie, cat si pentru prosoape, lenjerie, consumabile etc.

Pe scurt o pensiune foarte ok, multe peste ceea ce se gaseste de obicei.
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase , sper sa vedem vara viitoare !
   Andra_s din Aiud
nota: 10
schedule 19.08.2021
Am fost cazati la Vila Amur in luna august, pentru 8 nopti. Camera (nr. 9, et. Ii) este extrem de spatioasa si curata. Salteaua patului este foarte confortabila. Balconul dotat cu 2 scaune si o masuta. Baia spatioasa de asemnea. Lenjeria, dar si prosoapele de un alb imaculat.

Am apreciat foarte mult faptul ca pozele de pe internet reflecta 100% realitatea. Curtea vilei are zona unde se poate prepara/ sevi masa, loc de joaca pentru copii, zona de relaxare cu balansoare/ fotolii.

Cafeaua (foarte buna) este din partea casei. Distanta pana la plaja se parcurge in aproximativ 10 - 15 minute. De asemenea vila este aproape de centru statiunii, de restaurante, baruri, magazine. D-na Nico este foarte draguta si amabila, incercand sa raspunda solicitarilor pe care le au oaspetii.

Ca aspect negativ (dar asta nu tine de proprietari) as remarca zona care este destul de neingrijita. Vila se afla intr-o zona impadurita, care ar arata superb daca ar fi intretinuta. Dar repet, vina este a municipalitatii Mangalia si nicidecum a proprietarilor, care fac tot posibilul ca oaspetii sa se simta confortabil in interiorul unitatii de cazare.

In concluzie, pot spune ca ne-am simtit foarte bine la Vila Amur, raportul calitate-pret fiind unul corect. Exista si pe litoralul romanesc locuri in care nu te simti jecmanit, locuri unde inca gasesti ospitalitate, curatenie, bun simt, iar Vila Amur este cu siguranta unul dintre ele.
   Tantesan Alina Garofita din Ungheni, Mures
nota: 10
schedule 16.08.2021
Totul a fost la superlativ, pentru câteva zile ne-am simțit ca și acasă.

Personalul este foarte amabil, cu o disponibilitate pentru orice cerința, camerele curate și bine organizate. Un loc liniștit, pentru cei care își doresc asta, aproape de plaja.

Mulțumim încă o data personalului, toate cele bune!
   Gabriel din Galati
nota: 9.5
schedule sejur: 28.08.2020 - 31.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat in camera , curat in baie, curte suficient de mare cu loc de joaca pentru copii si zona pentru servit masa, cu multa umbra in curte, cafeaua din partea casei. Am stat la etajul 2, dar nu a fost nevoie de AC, desi la ora 14 era mai racoare in curte decat in camera.
thumb_down
Aprecieri negative:
Minus - aparatul de cafea era functional cam la ora 8 , noi fiind treji de la 6 . Si o sugestie - a stat o oala cu niste apa in ea in chiuveta cel putin 3 zile cat am stat noi pe acolo, si stiu ca nu e vina gazdelor, ci a clientilor, totusi, cineva trebuie sa verifice si sa mai faca curat in bucataria de afara din cand in cand.
E un pic de mers pana la plaja, prima portiune se merge pe drum neasfaltat.
poze recenzie
   Iulia din Blaj
nota: 9.33
schedule sejur: 12.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc linistit, inconjurat de verdeata, aproape de plaja, gazde primitoare.
   Marius M din Ploiesti
nota: 9
schedule sejur: 25.06.2020 - 28.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Cristian din București
nota: 9.33
schedule sejur: 24.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona linistita
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit
   Mihaela M din Galați
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2019 - 07.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte multă liniște. Pensiunea este nouă, foarte curată, în cameră mirosea a proaspăt, spre deosebire de tipicul "parfum" al altor pensiuni și hoteluri de pe litoral. Lenjeria imaculată, asociată cu răcoarea camerei ne-au oferit un somn relaxant.
În plus, gazdele sunt foarte atente la nevoile oaspeților.
Așadar, o atmosferă de liniște montană la malul mării!
Răspunsul unității:
Va multumimim si va mai asteptam !
   Mihaela din Floresti
nota: 7.83
schedule sejur: 27.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a plăcut la vila. Camera a fost spațioasă, curată. Proprietarii serviabili, au răspuns prompt nevoilor noastre. Curtea este drăguță, ca și în pozele afișate pe site. Distanta fata de plaja nu este mare, ajungi în 10 min la plaja. Per total, a fost o vacanta plăcută.
thumb_down
Aprecieri negative:
Clar, cea mai mare supărare nu tine de proprietari, ci de drumul către plaja. Din rezervare, credeam ca vom merge prin parc ori pădure, pe alee. Prin parc și pădure am mers, însă o parte din drum prin întuneric și gunoaie.
Nu s-a făcut curat în camera cât am fost cazați. Nici măcar pentru coșul de gunoi care trebuia sa ni l ducem noi jos la tomberon. Adică nu am fost eu la prea multe vile, dar unde am mai fost se făcea curat zilnic.
Răspunsul unității:
Buna ziua , la noi la Pensiune se face curatenie la cerere , in ideea de a nu deranja , mai ales ca majoritatea turistilor au copii si au program de somn . Daca ne cereati sa facem curat , nu va refuza nimeni mai ales ca ne dam interesul sa fie toata lumea multumita si suntem serviabili cum spuneti dvs.
   Marius din Brasov
nota: 9.5
schedule sejur: 07.08.2019 - 11.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie faina, moderna
thumb_down
Aprecieri negative:
Statiune neingrijita
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam !
   Sorina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 25.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere incapatoare, cafea buna -din partea casei, curatenie, dotata cu toate cele necesare, umbra, loc de joaca pentru copii ca sa fie mai linistiti parintii
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Otilia din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 06.08.2019 - 10.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera spațioasă, patul comfortabil cu lenjerie impecabila. Spațiu de joaca ok pt copii
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi fost bine dacă în baie ar fi fost un mop.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri , o sa tinem cont de sfatul dvs.
   Marian din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2019 - 21.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost super!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemulțumiri!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam !
   Mihaela din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 04.08.2019 - 13.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea , interesul proprietarului pentru confortul oaspetilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mobilierul camerei noastre a fost deteriorat, dulapul cam mic
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam !
   Cristian din Iasi
nota: 9.33
schedule sejur: 24.06.2019 - 30.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia
   Camelia din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2019 - 05.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur minunat. A fost al doilea sejur la Vila Amur și vom mai reveni. Asta spune totul!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam !
   Elena-roxana din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2018 - 23.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil; camera mare, spațioasă, dotată cu frigider; bucătăria și terasa utilate; curățenie
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Sorin S din Baia Mare
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2018 - 13.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera mare balcon mobilier in stare foarte buna curatenie loc pt gatit terasa gratar etc
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Camelia C din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 04.08.2018 - 11.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simtit excelent. Curatenie, liniste, personal amabil.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Claudiu Catalin din Arad
nota: 8.83
schedule sejur: 04.08.2018 - 31.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort , amabilitatea gazdei
   Ion I din Calarasi
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2017 - 30.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie, liniste, proprietari amabili
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Claudiu C din Arad
nota: 9.17
schedule sejur: 01.07.2017 - 19.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand tuturor , in special familiilor cu copii mici
   Valentin din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 18.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asternuturi curate, imaculate, apretate
- curatenie
- bucatarie si gratare pe gaz pt cei ce vor sa gateasca
-loc de joaca pentru copii
-terasa cu meae sub copaci
thumb_down
Aprecieri negative:
Prea putine ibrice de cafea in conordanta cu numarul camerelor, cel putin 6 bucati ar trebui sa existe
poze recenzie
CONTACT
Vila Amur
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vila Amur
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0748 881 178
WhatsApp