Complex Turistic Curacao Summer Jupiter, comentarii

Complex Turistic Curacao Summer din Jupiter

Jupiter, str. Zona Limitrofa, Lac Tismana, nr. 10  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Curacao Summer Jupiter


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Curacao Summer din Jupiter:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ramona I. - Timisoara
( sejur: 20.07.2015 - 26.07.2015 )
10
Am fost foarte multumita de sejur,curatenia in camera se facea zilnic,privelistea e superba,de pe terasa se vede lacul,pe partea cealalta se vede marea.Curatenie este si in jurul lacului si in curte.Este foarte aproape de plaja,langa e o terasa cu preturi fff ok unde se poate lua masa in liniste,a fost vacanta ideala.Cu siguranta vom reveni si la anul.

Nu am avut nemultumiri in timpul sejurului
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Nicolae C. - Bucuresti
( sejur: 13.07.2014 - 16.07.2014 )
9.2
Am fost multumit de cazare,de mancarea gatita zilnic,de personalul prietenos,preturi aceptabile(mancare 2 adulti si un copil+2beri+un cocteil si un suc pt copil =pret 72 lei),camera a fost curata si racoroasa.Va recomand sa mergeti cu incredere.

Lacul de langa casute era murdar si strica peisajul,a-ti aduce aminte ca esti in Romania pe litoral,in camera era necesara o oglinda mai mare,si un cuier pentru haine.in rest ok.
Comentariu util ?
4 voturi 1 vot
CONTACT
Coman Elena
0753 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare