Casa 51b Jucu, comentarii

Casa 51b din Jucu

comuna Jucu, sat Gădălin, str. Principala, nr. 51B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa 51b Jucu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei 51b din Jucu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalin - Vatra Dornei
( sejur: 16.07.2016 - 17.07.2016 )
8.8
Sunt gazde foarte primitoare si politicoase la pensiune, mi-au oferit ajutor in orice problemă dar sunt genul de gazde care îți respecta intimitatea si nu deranjează ceea ce e pe gustul meu. Pensiunea e aproape de Bonțida, ideal pentru iubitorii EDM, care caută cazare în perioada festivalului EC.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Valentina - Bucuresti
( sejur: 25.06.2015 - 29.06.2015 )
9.5
Locatie foarte buna pentru participantii la festivalul Electric Castle. Aprox 10km pana la castel. Gazde foarte amabile. Zona foarte linistita iar casa se afla chiar langa magazinul alimentar. Recomand.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare