Cabana Ana Izvorul Muntelui - TURIST INFO .ro

Cabana Ana din Izvorul Muntelui

Izvorul Muntelui, str. Izvorul Muntelui, nr. 177A  
Despre Cabana Ana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cu adevărat special și unic este spațiul de la poalele muntelui Ceahlău, muntele sfânt al dacilor și presupusul locaș al zeului Zalmolxe, un loc având, fără doar și poate, o încărcătură energetică deosebită.
Cabana noastră este situată la 9 km de orașul Bicaz și la doar 3 km de acest munte minunat, într-un cadru de vis, inconjurată de pădurile mărețe și bătrâne care străjuiesc această zonă de secole intregi. Este amplasată lângă limba șerpuitoare și argintie a unui pârâu de munte, fiind astfel o locație minunată și potrivită pentru iubitorii de munte, de relaxare și de peisaje frumoase.
În apropierea locației noastre de cazare se află și lacul Izvorul Muntelui, un superb lac de acumulare cu posibilități de agrement(șalupe, vaporașe și hidrobiciclete) și barajul Bicaz, dar și stațiunea Durău, precum și orașul Piatra-Neamț, cu multiple posibilități de petrecere a timpului liber.
Puteți să faceți un grătar și să luați o masă gustoasă ori la masa de pe marginea pârâului, ori la una dintre mesele amplasate în curtea foarte frumos amenajată, unde brazii păzesc cu strășnicie alături de flori pensiunea.
În timpul iernii vă puteți delecta simțurile cu căte o cană de vin fiert într-un loc cald și primitor, în sala de mese, unde aveți și acces la aragaz și frigider. O ”porție” de săniuș în decorul minunat al iernii vă va aduce aminte cu siguranță de anii copilăriei, în care vă bucurați, fără griji, de minunile iernii.
În afara celor 3 camere de cazare, mai avem și 2 căbănuțe din lemn, care vă vor oferi, cu siguranță, o experiență inedită. Una dintre căbănuțe este dublă, cu etaj, pentru 4 persoane, iar cealaltă este simplă, având un pat matrimonial.
Vă așteptăm cu mult drag, în orice anotimp!
Cabana Ana
FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
râu în curterâu în curte
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 9 adulți în 6 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Ana Ursu
0721 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare