Pensiunea Casa Tradițiilor Ieud, comentarii

Pensiunea Casa Tradițiilor din Ieud

Ieud, str. Principală, nr. nr. 7  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Tradițiilor Ieud


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Tradițiilor din Ieud:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andra Mitia D. - Giurgiu
( sejur: 14.08.2015 - 19.08.2015 )
9.5
Este o pensiune organizata din pasiunea pentru traditiile locului iar gazdele sunt foarte primitoare si pregatite profesionist pentru primirea turistilor. Camerele sunt amenajate in stil traditional insa intrunesc in acelasi timp conditii moderne de amenajare (parchet, instalatii etc). Satul in care se gaseste pensiunea este unul pitoresc si amplasat la distante convenabile fata de principalele obiective. De asemenea, regimul de pensiuneeste unul foarte sanator - mesele fiind pregatite cu produse din ferma proprie a propietarilor. Mesele sunt servite cu drag si ospitalitate.

Poate ar fi necesara mai multa atentie la intretinerea curateniei in camere in timpul sederii turistilor.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie
0763 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare