Pensiunea Nico Hateg, comentarii

Pensiunea Nico din Hateg

Hateg, str. Santamaria-Orlea, nr. 16  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Nico Hateg


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Nico din Hateg:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Catalin - Constanta
( sejur: 17.07.2016 - 22.07.2016 )
10
Ambianta este excelenta iar gazdele sunt foarte primitoare si discrete. Pensiunea este foarte bine pozitionata, majoritatea obiectivelor turistice fiind plasate pe o raza de 15 km. Camerele sunt foarte spatioase, bine dotate, iar bucataria are absolut toate dotarile moderne(inclusiv masina de spalat vase). Turistii dispun de un foisor cochet, gratar, internet wireless si spatiu generos pentru parcarea masinii. Catelul "Ponta" este cel mai adorabil si bland catel pe care l-am intalnit pana acum.
Multumim gazdelor noastre pentru sederea relaxanta.
Recomandam tuturor aceasta pensiune deosebita.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Solicită cazare