Casuta Bella Hateg, comentarii

Casuta Bella din Hateg

Hateg, str. Timisoarei, nr. 34  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casuta Bella Hateg


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie căsuței Bella din Hateg:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Iuliana - Constanta
( sejur: 19.08.2016 - 22.08.2016 )
10
Un loc liniștit, spațios, curat, primitor. Proprietarii sunt persoane erudite, prietenoase, cu mult bun simț. Dacă vom avea ocazia, sigur vom trece să-i salutăm măcar. Nota 10.

Răspunsul unității: ( 25.09.2016 )

Va multumim si va astaptam !
Ma bucur ca v-ati simtit bine in prezenta noastra.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Liviu - Iasi
( sejur: 11.07.2016 - 13.07.2016 )
10
Pe o străduţă liniştită, aproape de centrul Haţegului, Căsuţa Bella este o viluţă cochetă, aflată în aceeaşi curte cu casa proprietarilor. Cele două camere ocupă parterul şi respectiv etajul, au fiecare baia ei şi sunt foarte confortabile şi extrem de curate. În lateralul căsuţei există şi o bucătărie cu toate cele necesare.
Ce ne-a impresionat cel mai mult aici a fost liniştea şi intimitatea de care am beneficiat în timpul şederii noastre. Pe lângă acestea, curăţenia şi grija proprietarilor faţă de solicitările şi nevoile noastre au fost la superlativ. Proprietarii sunt foarte amabili, preocupaţi ca oaspeţii lor să se simtă foarte bine, dar în acelaşi timp şi foarte discreţi. Am fost primiţi cu drag, cu multă căldură sufletească şi amabilitate.
Am avut toate condiţiile pentru un sejur de neuitat. Sperăm să revenim şi recomandăm tuturor să poposească la Căsuţa Bella.

Răspunsul unității: ( 27.07.2016 )

Va multumesc pentru apreciere si ma bucur atunci cand turistii se simt bine in casuta noastra.Va asteptam si altadata sa ne treceti pragul.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Cristina
0761 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare